2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4436054 بازدید | 117674 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان چک گرفتم .حتما باید ادرار صبح باشه؟؟

منکه بعداز ظهر دیروز گذاشتم.نه حتما نباید صبح باشه ولی اگه چهار ساعت دشویی نرفته باشی آب هم زیاد نخوری نشون میده

خدایا تو پناهم باش که بهترین پناهگاهی...

سلام به همگی..من تازه اومدم اینجا...بچه ها من باید 20 یا 21 پریود می شدم ولی الان یکی دو روز گذشته و هیچچچ خبری نیست..خیلی نگرانم موقعیتم جوری نیست که الان بتونم بچه بیارم چون دانشجو هستم و وسط پایان نامم و شهر دوری دانشجوام..حالا چیکاااار کنم!! تا حالا هیچ وقت عقب نمیفتاد...روش پیشگیریم هم طبیعی بود و فقط یکبار  تو ماه گذشته پیشگیری نکردیم..بنظر شما چه اتفاقی افتاد؟؟؟ خیلیی نگرانم از اینکه برم چک کنم بی نهایت می ترسم...    

سلام به همگی..من تازه اومدم اینجا...بچه ها من باید 20 یا 21 پریود می شدم ولی الان یکی دو روز گذشته و ...

یه هفته صبر کن بعد بی بی بزن شاید مال استرسه هرچی صلاحته .استرسم خودش موعدا عقب می اندازه .قبلا هنم سابقه عقب انداختن داشتی؟

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
یه هفته صبر کن بعد بی بی بزن شاید مال استرسه هرچی صلاحته .استرسم خودش موعدا عقب می اندازه .قبلا هنم ...

قبلا اصلا تاخیر نداشتم..راجبه استرس و .. هم  تقریبا ریتم زندگیم تغییر نکرده...خیلی نگرانم...جالب اینجاست پریودهای قبلیم قبلش یک روز لکه می دیدم ولی الان هیچچچچ خبری از لکه هم نیست. زیر دلم کمی تیر میکشه..کمی سردرد دارم.. کمر هم درد میکنه..واااای خدایاااااا یک وقت دیگه لطفاااا

سلام خانوما من 1 ام موعدمه سینه هام خیلی سنگین دردناک شدن مخصوصا نوک شون بعدم ی هفته پیش لک قهوه‌ای دیدم دیروز درد پری میومد میرفت انگار میخواستم پری شم ببخشید وقتی رابطه دارم واژنم درد داره بعد رابطه هم سوزش دارم و کمردرد 

خسته تر از آنم ك بگویم ب چ علت:)!
قبلا اصلا تاخیر نداشتم..راجبه استرس و .. هم  تقریبا ریتم زندگیم تغییر نکرده...خیلی نگرانم...جال ...

خوب اگه صلاحت باشه که بارداری مبارکه .ولی گاهی اوقات نگران بودن از همین که باردار نباشی تاخیر میندازه به هرحال یه هفته صبر کن . دیگه به خدا توکل کن هرچی خودش خواست.

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
سلام خانوما من 1 ام موعدمه سینه هام خیلی سنگین دردناک شدن مخصوصا نوک شون بعدم ی هفته پیش لک قهوه‌ای ...

خوب علایمتون هم شبیه بارداری هم شبیه پریودی باید بزارین موعدتون برسه بعد متوجه بشین. ترشحم دارین ؟

خوب علایمتون هم شبیه بارداری هم شبیه پریودی باید بزارین موعدتون برسه بعد متوجه بشین. ترشحم دارین ؟

ارع دارم و اینک الان خفیف کمرم درد میکنه دوبارع ی قطره لک دیدم 

خسته تر از آنم ك بگویم ب چ علت:)!
ارع دارم و اینک الان خفیف کمرم درد میکنه دوبارع ی قطره لک دیدم 

احتمال بارداری هست چون می گین ترشحم دارین اینا شاید لک لانه گزینیه😊