2777
2789
عنوان

من پسرم شبا تا چهار بامدادبیدار زندگی برام زهر مار کررده

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 37 پست
تا ۴ صبح بیداره پسرمم نمیتونم اصلا صبح زود بیدار بشم ظهر که بیدار میشم سردردم

نزار صبح ها زیاد بخوابه 

هرروز یه یاعت زودتر بیدارش کن و یه ساعت از اون ور زودتر بخوابونش

اینطوری واسه ی رشد خودش هم بده که دیر وقت میخوابه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچمم اصلا شبا زود نمیخوابه بردم دکتر قرص دادم یک مدت خوب بود قرص قطع کردم دوباره مثل قبل شدهقرصمم می ...

قرص اخه واسه چی ؟🥲

سنش خیلی کمه 

در روز ها خوابش را خراب کن که زیاد نخوابه 

و در طول روز فعالیت های حرکتی زیاد کنه تا زودتر خوابش ببره شب 

خورای هایی که باعث بی خوابی میشن هم از ۵ الی ۶ عصر به بعد نده بهش

۳ سالشه دیونم کرده

بچه ۳ ساله قرص دادی 😮‍💨😮‍💨

بیش فعال هستش؟؟؟؟

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
۳ سالشه دیونم کرده

ببر دکتر با قرص یا قطره ملاتونین تنظیم کن قطره بای بای هم خوبه خیلی دیر خوابیدن برای مغزش ضرر داره این مولتی ویتامین هم هس برای تنظیم خواب ساعت ده شب بده برقارو کم کن ببر بخوابون اگه بخوای شماره یه پروفسوریو دارم تو قزوین درمان اختلال خواب کودکانه تلفنی هم مشاوره مبده دکتر حاذقیه

فقط موندم دوستت چی داره بگه ۴ . ۵ ساعت؟!

خوشا دردی که درمانی تو باشی ، خوشا چشمی که رخسار تو بیند ، خوشا آن دل که دلدارش تو گردی ، خوشا جانی که جانانش تو باشی و خوشا راهی که پایانش تو باشی"Ꮇ"❤️💍

۳ سالشه دیونم کرده

بهش قرص ملاتونین 3بده از ساعت نه شب بده تا ده خوابش برده 

قرص ملاتونین برای تنظیم خوابه! میتونی با دکتر هم مشورت کنی 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡