2777
2789
عنوان

مادرشوهرم ب طرز خنده داری خنگه

2063 بازدید | 81 پست

این مادرشوهر من کم عقله ینی منم کم عقل فرض میکنه؟ 🤔امروز داشتم با همسایمون صحبت میکردم راه میرفتیم و ب جلو نگاه میکردیم  

تو ۱۰ متریمون مادرشوهرم وایساده بود بعد ک ما نزدیک میشدیم با هر قدم ما این ی قدم عقب میرفت ،بعد ک نزدیک خونه طرف وایسادیم دقیقا ۵ متری با مادرشوهرم  فاصله داشتیم این رفت پشت ی نیسان ک اونجا پارک بوو قایم فشد جوری ک مشخص بود وایساده و گوششو آورده جلو ولی فک میکرد ما نمی بینمش  😐 حرفامون گوش میداد، جلو دختره خجالت کشیدم اخه این چ کاریه عقب مونده🤦‍♀️

وقتای ک میاد خونمون چون خانم از پشت بوم سرشو میندازه پایین میاد ،در خونه رو جوری باز میکنه ب قول شوهرم انگار میخاد موش بگیره اونقدر آروووووم ،بعد نکه خنگه فک میکنه ما نمیفهمیم اخه در هال ک باز بشه باد سرد میاد یا صدای فنر دستگیره میاد ،و چن دیقه گوش میده بعد میاد جلو 

یا پیش میاد ک پشت پنجره تو حیاط وایمیسته حرفامونو گوش بده مخصوصا اگر من تنها باشم و با تلفن حرف بزنم ولی نمیدونه نور چراغ کوچه سایشو میندازه رو پنجره 

شوهرمم میگه ولش کن چیزی بهش نگو 

از اینکه ب این فک میکنم ی زن احمق شوهرمو بزرگ کرده و ژنتیکش ب پسرم رفته و احتمالا شوهرمم ب همون احمقی باشه هنوز رو نشده و پسرمم اینجوری شه دیوونه میشم 🤦‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی تو هم در همون سطحی،وگرنه عروسش نمیشدی که بهش بگی خنگ

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
کلید کل درا تونو داده؟

خونمون حیاطیه ،در حیاطم ب لطف شوهرم عین در کمیته امداد همیشه بازه ،اگرم ببندمش از بالا پشت بوم راحت میان چون همسایه کناری همیم ،در هال هم بخاطر مرتب رفت و امد داریم میریم حیاط میایم بازه

بیشتر فضوله به نظرم چرا همش تو رو میپاد

ب احتمال خیلی زیاد کسایی ک زیاد غیبت میکنن همیشه توهم اینو دارن طرف هم داره راجبشون حرف میزنه یا میخاد بفهمه من پشت اونا چیزی میگم یا فک میکنه باید از همچیزم سر در بیاره