|
مشاهده متن کامل بحث +
4440561 بازدید
|
117674 پست
سلام من الان روز26پری هستم دو سه روزه سینه هام به شدت درد می کنه یه درد مبهمی هم زیر دلم دارم احساس حالت تهوع دارم اما حالم به هم نمی خوره توی این چند روز تقریبا 2کیلو چاق شدم و سینه هام بزرگ شده خیلی استرس دارم یعنی حامله هستم اگه کسیمی تونه کمکم کنه لطفا
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
سلام من دوره تخمک گذاریم نزدیکی داشتم دو بار به فاصله بک روز در میان ،بعد از ۳ روز که گذشت لکه بینیم ...
سلام بچه ها یادتونه این پیامک و گذاشته بودم ؟الان ۵ روز از پریودم گذشته ولی هنوز پریود نشدم ولی امشب ببخشید تو لباس زیرم یکم لک دیدم یعنی دارم پریود میشم 😔????
دوستان انقدر استرس به خودتون وارد نکنید یکم صبور باشید خوب تنها چیزی که می دونم اینه لک لانه گزینی نزدیکای پریودی . پس صبور باشید اگه خونریزی شروع بشه پریود شدین اگه نه در حد همون لک باشه ممکنه لک لانه گزینی باشه
❤ میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا روشاد کن بهشون نی نی بده
سلام عزیزان من یه یک هفته ب پریم مونده و نزدیک به یک هفته ست ک ترشحات سفید شیری مانند دارم ... زیر دلم درد خفیف دارم بعضی وقتا یهو بغلای شکمم هم درد میگیره ... دندونام خییییلی کم تیر میکشه ... هفته اول اقدام علائم سرماخوردگی داشتم در حد آبریزش بینی و عطسه و شدید خوابالودگی داشتم و یه خورده هم بی حوصله شدم طاقت ندارم یک هفته دیگ صبر کنم باهام همراهی کنید توروخدا
💖خدایا شکرت که بچههامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچههام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖
عزیزم درد های زیر شکم ترشحات و خواب الودگی علایم بارداری ان شاا... بارداری گلم
وای خدا از زبونت بشنوه دیشب جرات نکردم بی بی چک بذارم گفتم بزار از موعدم بگذره ۴-۵روز مونده
💖خدایا شکرت که بچههامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچههام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖