2777
2789
عنوان

تا میام حرف بزنم میگه دهنتو ببند گوهخوری نکن چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1575 بازدید | 74 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین من چون غیر انتفاعی درس میخونم درس های تخصصی مثل چرم سازی و کد نویسی نقاشی با آبرنگ داره ،یعنی م ...

چه خوب پس مستقلی؟؟

خوبِ من! زندگی اصلا یه جای دیگست🤍اینجا فصل،فصل ابرهای تار و تیرست☁️نازنین پر بکش برو یه جای دیگه🕊اینجا مقصود آدمای داغ دیدست!..
چون قطعا بابات زمان مجردی بدستش اذیت شده وعقده کرده

نه بابا اصلاااا

خوبِ من! زندگی اصلا یه جای دیگست🤍اینجا فصل،فصل ابرهای تار و تیرست☁️نازنین پر بکش برو یه جای دیگه🕊اینجا مقصود آدمای داغ دیدست!..

دوباره اینو گفت بگو 

باشه دیگه حرف نمیزنم با حالت بغض بعد

دیگه  اصلا باهاش حرف نزن انگار قهری 

شاید دیگه اینجوری بهت نگفت🤷‍♀️

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
دوباره اینو گفت بگو باشه دیگه حرف نمیزنم با حالت بغض بعددیگه اصلا باهاش حرف نزن انگار قهری شاید دیگ ...

اینم خوبه ولی فعلا دیگه از اتاقمم بیرون نمیرم حتی

بعد واکنش تو چی بود

من اوایل فک نمی‌کردم جدی بگه بعد ک دیدم اینجوریه دیگه گفتم از بس خربازی درآوردم فک کردی خرم و دلم میسوزه چقد برا خودم ک طلسم رو شمع نوشتم برا تویی ک دوسم نداری و ویکی عروسک جنسیم باش💔 بعدم پاک کردم دوطرفه ،تموم شد 

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
من اوایل فک نمی‌کردم جدی بگه بعد ک دیدم اینجوریه دیگه گفتم از بس خربازی درآوردم فک کردی خرم و دلم می ...

و میگی *

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔