2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4437306 بازدید | 117674 پست
هرکی ترشح داره بارداره؟من واژنم خیسه همش.احساس میکنم توش پر از آبه

نه عزیزم ولی معمولا کسایی که باردار میشن قبل از موعدشون ترشح سفید رنگ دارن ولی کسایی که میخوان پری بشن خشک واژنشون.

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

انشاالله...۲ساله صبرمیکنیم بازم میکنیم هرچه صلاحه

ان شاا... مزد صبرت یه نی نی تپل مپل و سالم و ان شاا... صالح به دنیا بیاری 

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
سلام عزیزم.مبارکت باشه بسلامتی یه سوال.شما اوایل بارداری واژن تون خیس بود؟احساس میکردین توش آبه؟ م ...

سلام عزیزم...

من سر بارداری قبلیم که فهمیدم باردارم یعنی آذر ٩٨ همینجوری بودم...هفته ۵ و ۶ همش احساس خیسی میکردم ... به دکترمم گفتم ... گفتم شاید آب کیسه آبه گفت مورچه چیه که کله پاچش باشه...

ولی بچه ایست قلبی کردم ٩ هفته مجبور به تخلیه شدم...

ولی میشه ترشحم نداشته باشی باشی و باردار باشی...چون من اصلا ترشح نداشتم.

من روز 24 م پری هستم سینه هام بشدت متورم و دردناک شده دل درد دارم ترشح زیاد دارم یعنی ممکنه باردار ...

بله احتمال داره

سلام من چند روز پیش ترشح  و سینه درد و خساس شدن و کمر درد  و دمای بدن بالا رو داشتم

اما الان که 3 روز مونده فقط گر گرفتگی رو دارم 
یعنی ممکنه باردار باشم؟
الان بی بی پک بذارم ممکنه جواب رو درست نمایش بده؟

سلام من چند روز پیش ترشح  و سینه درد و خساس شدن و کمر درد  و دمای بدن بالا رو داشتم ام ...

والا اینا که باردارن ترشح  سفید رنگ قبل موعدم معمولا هست البته برای همه اینجور نیستا.شما بذار موعدت بگذره بعد زوده هنوز اگه بیفته هم هاله خیلی کمرنگ میفته اگه باردارباشی.

چشمت بی بلا  دامنت سبز ان شاا...😍

سلام گرچه ما جلوگیری داشتیم
و همسرم بچه دوست نداره
اما الان یکسری نشانه ها دارم
دو روز دیگه مونده به پری
اما ی لک قهوه ایی دیدم
دل درد و گاهی وقت ها کمر درد دارم
گرچه خیلی گرسنه م میشه اما میلی به غذا ندارم
خیلی دستشویی میرم

گر میگیرم همش
یعنی نشانه های بارداری یا نه؟