2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4438385 بازدید | 117674 پست
سلام گرچه ما جلوگیری داشتیم و همسرم بچه دوست نداره اما الان یکسری نشانه ها دارم دو روز دیگه مونده ...

عزیز یکم صبور باش بذار موعدت بگذره تا متوجه بشی لک مال لانه گزینی یا مال قبل پری .اما خوب نشانه هات شبیه بارداراست ولی چون علایم بارداری و پری شدن خیلی شبیه ان باید بذاری موعدت بگزره بی بی استفاده کنی 

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده

سلام...

به نظر شماها علت ترشحای قهوه ای تو روزای ١٩ و ٢٠ سیکل چیه؟؟؟؟

من از دیروز ترشحای قهوه ای دارم البته نه مداوم...تا حالا این موقع از سیکلم همچین چیزی نداشتم...چرا روزای ٢۵ تا ٢٨ لکه یا ترشح قهوه ای داشتم ولی تو روز ١٩ و ٢٠ نه...

لانه گزینیه یا مشکل دیگه ایه؟؟؟؟

هر کی تجربه داره جواب بده لطفا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام،بعد از دوسال بالاخره امروز بی بی مثبت شد.خواستم بگم فقط توکل کنید به خدا تا خودش نخواد به هر دری بزنید نمیشه من این ماه که بیخیال دارو و درمان و دکتر شدم جواب گرفتم امیدتون فقط خود خدا باشه

سلام،بعد از دوسال بالاخره امروز بی بی مثبت شد.خواستم بگم فقط توکل کنید به خدا تا خودش نخواد به هر در ...

عزیززززززززززم
مبارکت باشه
منم امروز وقت پری هست اما هنوز نشدم نشانه ایی ندارم اما میترسم بی بی بذارم
آخه همسرم دوست نداره

سلام،بعد از دوسال بالاخره امروز بی بی مثبت شد.خواستم بگم فقط توکل کنید به خدا تا خودش نخواد به هر در ...

مبارک باشه عزیززم بچه دوم درسته ان شاا... صحیح و سالم بیاد بغلت

میشه برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات بفرستین.خدایا دل همه منتظرا رو‌شاد کن بهشون نی نی بده
عزیززززززززززم مبارکت باشه منم امروز وقت پری هست اما هنوز نشدم نشانه ایی ندارم اما میترسم بی بی بذا ...

شما چه خبر

چرا شوهرتون دوست نداره 

ولی شما که معلونه دوست دارین

عزیززززززززززم مبارکت باشه منم امروز وقت پری هست اما هنوز نشدم نشانه ایی ندارم اما میترسم بی بی بذا ...

مرسی خانومی،ان شاءالله قسمت شما بشه منم با ترس و نا امیدی تست رو گذاشتم باورم نمیشد که مثبته

مرسی گلم،در واقع سومین بارداریمه،بارداری دومم سقط شد

ای جان ان شاا... این بار بارداری راحت وسالمی داشته باشی

من از روز ١٩ ام سیکلم ترشح و لکه های قهوه ای دارم...امروز ٢٢ سیکلمه،خیلی اعصابم خورده...

چرا اینجوری شدم آخه...همیشه لکه بینیام از روز ٢۵ و ٢۶ سیکلم شروع میشده...

لکه لانه گزینی هم بخواد باشه باید نهایت دو روز میبود درسته؟؟

یکی هم دردی کنه باهام لطفا...خیلی دلم گرفته...

دلم یه دل سیر گریه میخواد  

آخه چه مشکلیه؟

دکترا هم که درست راهنمایی نمیکنن...

من از روز ١٩ ام سیکلم ترشح و لکه های قهوه ای دارم...امروز ٢٢ سیکلمه،خیلی اعصابم خورده... چرا اینجور ...

رفتی دکتر بپرسی اخه فکر کنم لک لانه گزینی نزدیک پری باشه.

رفتی دکتر بپرسی اخه فکر کنم لک لانه گزینی نزدیک پری باشه.

نه بابا لکه لانه گزینی کمه نهایتا تا دو روز قطع میشه...

بعد اینکه اون پیامو نوشتم خیلی گریه کردم...گفتم برم دوش بگیرم همسرم میاد منو تو اون حال نبینه اومدم بیرون افتادم به خونریزی...روز ٢٢ سیکل... آخه چرا باید انقدر زود...منی که اصلا یه بارم اینجوری نمیشدم...

ولی همچنان مثل دو ماه گذشته خون پریودیم قرمز روشنه و بنظرم بازم ٣ روزه پاک بشم..

دکتر دفعه پیش رفتم گفت هیچیت نیس...

حالا اگه بشه یکشنبه میرم پیشش درست درمون جواب مو بده بلکه بفهمم چرا...

دیگه خسته شدم واقعا...