2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4439281 بازدید | 117674 پست
آره به نظر منم الکیه با بتا هم نمیشه تشخیص داد تا سونو نشون بده این وروجک چیه هر چی باشه فقط انشاالله سالم باشه
دوستای گلم اسمم فرشته هستش*خداجونم شکرت که کاشکی مامان بشم مامان شد* (خدایا منو ببخش اگه خواسته هام ازت زیاده...) ،عشقمو همیشه در پناهت حفظ کن ،خدایا نگهدار همه ی بچه ها باش ،حالاکه بهم این نعمتو دادی واسم تاآخرحفظش کن. ***** یاامام رضا*****
من سنم طبق اون جدول چینی 27 طبق آخرین پری اقدامام از آخر شهریور تا وسط مهر شد پسمل
دوستای گلم اسمم فرشته هستش*خداجونم شکرت که کاشکی مامان بشم مامان شد* (خدایا منو ببخش اگه خواسته هام ازت زیاده...) ،عشقمو همیشه در پناهت حفظ کن ،خدایا نگهدار همه ی بچه ها باش ،حالاکه بهم این نعمتو دادی واسم تاآخرحفظش کن. ***** یاامام رضا*****

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودت چطوری ناهید جون من که بااین حالم از همه دنیا سیر شدم
من که فعلا تو استراحتم فرشته جون / یه اقدام مشکوک داشتیم / ولی دعا میکنم این ماه حامله نشم چون اصلا آمادگیشو ندارمو / بدنم خیلی ضعیف شده
برای سلامتی همه نینی ها و همه مادران باردار و همه مامانای آینده که منتظر نینی هستن ***صــــــلــــــوات***
سلام به دوستای گلم. یعنی چی که اصلا نیستین؟ رزا، هستی، آبان، سهیلا و همه بچه هایی که یه روزایی حضورتون فعال بود، پس کجایید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"
چه عجب ما اومدیم و یکی بود!!! ممنونم هانی جون. اونم به خاله هاش سلام میرسونه. شما چه خبرا؟
خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"
انشاءالله دیگه این ماه تا نه ماه دیگه اصلا نیاد و چند روز دیگه خبر بارداریتو بدی. بیشترین میزان تاخیرت چند روز بوده؟
خوبی ناهید جون؟ روحیاتت چطوره؟
مرسى ناهید جون خدا از دهنت بشنوه. دو ماه اول دکترم دوتا آمپول بهم داده بود هر بار که میزدم ٢٠ روز عقب میفتاد پریم. ماه پیش که دیگه آمپول نداشتم ٦ روز عقب انداختم حالا نمیدونم این ماه چى میشه البته دل درد پرى رو از حدود یک هفته پیش دارم
خدایا شکرت بخاطر نعمتى که بهم دادى خودت برام حفظش کن
خب پس الحمدلله داری برمیگردی به حالت عادی و منظم. انشاءالله این ماه دیگه نمیاد تا نه ماه