2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4439743 بازدید | 117674 پست
اصلا نگران نباش. تا یه سال کاملا طبیعیه
خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فدات ماه جون / خوب خوبم عزیزم هانی جون اصلا نگران نباش مطمئن باش سال دیگه نینیت میاد بغلت
برای سلامتی همه نینی ها و همه مادران باردار و همه مامانای آینده که منتظر نینی هستن ***صــــــلــــــوات***
خب دوست دارید پسر باشه، اما آخه چراااااا؟؟؟؟؟؟ تازه، این راهها فقط احتمال پسر شدنو بالا میبره
خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"
این ماه میخوام تا دو هفته عقب افتادن صبر کنم بعد بى بى بذارم. خسته شدم از بس که هر بار منفى بود و ضد حال خوردم. شوهرم میگه تو واسه خودت یه آزمایشگاه تو خونه راه انداختى
خدایا شکرت بخاطر نعمتى که بهم دادى خودت برام حفظش کن
ماه جون به نظر من پسر و دختر شدن همش دست خداس / این رژیمها و جدولها و ... همش الکیه من ماه پیش اونهمه رژیم گرفتم و همه چیو رعایت کردم / قسمت نبود و برام نموند
برای سلامتی همه نینی ها و همه مادران باردار و همه مامانای آینده که منتظر نینی هستن ***صــــــلــــــوات***
براى خودم خیلى فرق نداره شوهرم عاشق پسره میخوام حد اقل بعدش بگم من تلاشمو کردم حالا اگه نشد حتما خدا نخواسته
خدایا شکرت بخاطر نعمتى که بهم دادى خودت برام حفظش کن
استرس خودمون یه طرف حرفای شوهرا یه طرف وقتی سقط کردم شوهرم گفت حیف اونهمه بیبی چک