2777
2789
عنوان

علائم بارداری در روزهای اول

| مشاهده متن کامل بحث + 4438377 بازدید | 117674 پست
پروسه درد سینه ها تا هفته 8-9 برطرف میشه و دردهای زیر شکمی هم همون اوایل تموم میشه / بیشتر این دردها مربوط به لانه گزینیه/ آره خیلیها این علائمشون قطع میشه ولی بازم باردارن
برای سلامتی همه نینی ها و همه مادران باردار و همه مامانای آینده که منتظر نینی هستن ***صــــــلــــــوات***

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آینوووش جونم دارم تحقیق میکنم / ببینم این جدول چینی درسته یانه
برای سلامتی همه نینی ها و همه مادران باردار و همه مامانای آینده که منتظر نینی هستن ***صــــــلــــــوات***
تو اون جدوله ردیف اولش باید تاریخ تولدتو به میلادی بزنی تو ردیف بعدیش تاریخ الان رو به میلادی بزنی تا سنت به چینی بدست بیاد
سلام خوبین بچه ها ناهید جون یعنی درسته جدول چینی فکر نکنم ها ؟ واسه منو پسر زد
دوستای گلم اسمم فرشته هستش*خداجونم شکرت که کاشکی مامان بشم مامان شد* (خدایا منو ببخش اگه خواسته هام ازت زیاده...) ،عشقمو همیشه در پناهت حفظ کن ،خدایا نگهدار همه ی بچه ها باش ،حالاکه بهم این نعمتو دادی واسم تاآخرحفظش کن. ***** یاامام رضا*****
سلام فرشته جون / نمیدونم گلم / ولی من فکر میکردم که شما با اون بتای بالا دختر داشته باشی / بعید میدونم این جدول درست باشه