بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی سعی کردم حتا عکس و استوریشو با دوست دختر جدیدش دیدم ولی هنوز اون عشقو نسبت بهش دارم هیچ گونه ار ...
مثل من ، با افراد مختلف دیدمش ، کلا یهویی عوض شد ، الان هییییچ کدوم از معیارامو نداره یعنی هیچوقت نداشت ، اما بدبختیایی مث من عاشق خود طرف میشن ، مدتهاست نه چکش میکنم نه پیگیرشم بیخیال کلا ، حدود دو سه هفته هم هست که دیگه بخاطرش گریه نمیکنم ، به جهنم من شکست خودمو قبول کردم ، مگه کدوم روز زندگیم بدون درد گذشت که بخاطر شکست عشقیم غصه بخورم ؟؟ دیگه میخوام به کسی فرصت بدم که وااااااقعا عاشقم باشه .
پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊
مطمئن باش تو هم میتونی ، ماها بعد جدایی اونقدر معتاد طرف میشیم که توی تصورمون ازش یه الهه میسازیم و عاشق اون الهه میشیم ، بعدش منتظر میشینیم که اون الهه برگرده ، در حالیکه ثانیه ای که طرف رفت باید این قلب بیشعورو از حا بکنی بندازی اشغال
وای دقیقاانقد تو زندگیم مشکل و دغدغه و نشد نشد هست ک میگم خب اینم روشباورت میشه یهو بعد اون همه مدت ...
این ترس همراه منم بود
ببین یادت بیار اولین باری که امپول زدیم . چرا عین سگ میترسیدیم ؟ چون هیچ تصوری نداشتیم که دردش چجوریه و قراره چه اسیبی بهمون وارد کنه .
اینم عین همون. من توی چنان وحشتی بودم که نمیدونستم قرارع چه بلایی سرم بیاد بعد اون . دردناک بود ، عذاب بود ولی به ترسناکی چیزی که فکر میکردم نبود . حس نا امنی که بهم داده بود کافی بود . حس ناکافی بودن . من بعد از اون مُردم . دیگه هم برام مهم نیست چه اتفاقی میوفته . اصلا برمیگرده نمیگرده میمیره ازدواج میکنه دور سر اون دختر میگرده مهم نیست . مگه زندگیم قبل اومدنش چه بهشتی بود که بعد رفتنش جهنم بشه ؟ با مشکلاتم اونقدر رلیم که وقت این فکرا رو ندارم