2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269720 بازدید | 13839 پست
سلام بیتاجان ودوستان اگه راه حلی برای چاقی صورت دارین بگین لطفا

سلام عزیزم واسه چاقی صورت قرص مخمر آبجو و ژله و سیب زمینی آب‌پز و سیب درختی آب‌پز یا کمپوت سیب خوبن 

روغن خراطین اصل هم گیرت بیاد باهاش صورتتو ماساژ بدی خوبه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان گلم انشالله به خواسته دلتون برسید منم دلم میخاست چاق بشم الان 12کیلواضافه‌کردم و خوشحالم گفتم کمکتون کنم

قرص ویتامین بخوردید

من‌روزی 5000کالری میگرفتم

هرروز‌معجون و شیر و‌خرما زیادمیخوردم

کنار غذام نون حتما میخوردم

کرا پرخوری کردم حتی اگر حالمم بدمیشد بازمیخوردم تا به وزن دلخواهم رسیدم 

‌ 𖤐⃟♥️•○━ ᵞᵒᵘ'ʳᵉ ᵐʸ ᵐᵒᵒᶰ ‌‌
سلام دوستان گلم انشالله به خواسته دلتون برسید منم دلم میخاست چاق بشم الان 12کیلواضافه‌کردم و خوشحالم ...

سلام عزیزم مرسی از راهنماییت فقط تو چه مدت وزن اضافه کردی و از چند به چند رسیدی؟

سلام بیتا جان

میخوام تا عید_۶ ۵کیلو اضافه کنم ولی دوتا مانع وجود داره یکی  اشتهام خیلی کمه دوم وزنم دیررر میره بالا دچار استپ وزنی شدم چیکار کنم راه حلی دارین🥲

برای زیاد شدن اشتها راه حلی داری؟

یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃
سلام عزیزم مرسی از راهنماییت فقط تو چه مدت وزن اضافه کردی و از چند به چند رسیدی؟

قربانت گلم🥰

تقریبا دوماه و‌نیم تاسه ماه طول کشید

از61رسیدم به 72

سلام بیتا جان میخوام تا عید_۶ ۵کیلو اضافه کنم ولی دوتا مانع وجود داره یکی  اشتهام خیلی کمه دوم ...

سلام عزیزم تو دوماه میتونی این وزن اضافه کنی با قرص مخمر آبجو اشتهات زیاد میشه اگه نشد هم طوری نیست باید وعده غذاتو از ۳ وعده به ۶ الی ۷ وعده برسونی و از غذاهای کم حجم و پرکالری استفاده کنی تا کالری بیشتری دریافت کنی

برا استپ وزنی هم یه روز باید بترکونی ۴ - ۵۰۰۰ کالری بزنی تا بدنت دچار شوک بشه

سلام عزیزم تو دوماه میتونی این وزن اضافه کنی با قرص مخمر آبجو اشتهات زیاد میشه اگه نشد هم طوری نیست ...

ممنونم عزیزم😍

یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃
چه خوب واقعا ارادت عاااالی بوده که زود تونستی به هدفت برسی

بله عزیزم

اخه همیشه میگفتم من باید به وزن دلخواهم‌برسم‌ولی اراده ای نداشتم این دفعه به خودم قول دادم که نیمه راه زیر قولم نزنم و‌تمام تلاشموبکنم و‌موفق شدم

سلام دوستان گلم انشالله به خواسته دلتون برسید منم دلم میخاست چاق بشم الان 12کیلواضافه‌کردم و خوشحالم ...

عزیزم میشه دقیق بگی چیا میخوردی.وتوشیرت چیا میریختی معجون میشد؟