2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269720 بازدید | 13839 پست
سلام عزیزم من الان تایپکتونو دیدم خیلی خوشحال شدم.راستش من اصلا چاق نمیشم 😧خیلی دوست دارم حداقل بشم ...

سلام عزیزم خوش اومدی ،آره چرا که نه منم همه راهی رو برا چاق شدن امتحان کردم و نشد تا اینکه شروع کردم به کالری شماری و تونستم به آرزوم برسم با روزی ۲۴۰۰ کالری میتونی کم کم ماهی ۲ کیلو اضافه کنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام شما با مصرف روزی ۲۳۰۰ کالری خیلی زود وزن اضافه میکنی

ممنونم 💛🌿

اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)🌾🌙کلنا فداک یا فرمانده جانم مهدی(عج)🌱دوستای خوبم خواستین بهم بگین براتون توحید بخونم و صلوات بفرستم✨♥خدایا!از بد کردن آدمهایت شکایت داشتم به درگاهت اما شکایتم را پس میگیرم...من نفهمیدم!فراموش کرده بودم که بدی را خلق کردی تا هر زمان که دلم گرفت از آدمهایت، نگاهم به تو باشد.گاهی فراموش میکنم که وقتی کسی کنار من نیست،معنایش این نیست که تنهایم.معنایش این است که همه را کنار زدی تا خودم باشم و خودت... با تو تنهایی معنا ندارد!مانده ام تو را نداشتم چه میکردمدوستت دارم، خدای خوب من.(دکترچمران)🕊🤍🌿
سلام تو دوماه ۱۸ کیلو خیلی زیاده نمیشه که من تو ۸ الی ۹ ماه تونستم ۱۸ کیلو اضافه کنم

مثلا روزی ۳هزار کالری بخورم تا عید

چند کیلو اضافه میکنم؟ 

قد ۱۷٠

وزن ۵٠

يه وقتايي يه آهنگ اونقدر حرف دلتو ميزنه که دوست داري بري يقه خواننده رو بگيري و بگي لعنتي تو اينارو از كجا ميدونی:)

سلام من تازه وارد این تاپیک شدم،تازه برنامه چاقیو شروع کردم دارم زیاد میخورم😂چه راهکارایی دارین سوالم اینه با خوردن زیاد و چاق شدن رو سینه و باسنم تاثیر داره یا نه ورزشم فعلا نمیتونم برم باشگاه چیکار کنم به نظرتون

سلام من تازه وارد این تاپیک شدم،تازه برنامه چاقیو شروع کردم دارم زیاد میخورم😂چه راهکارایی دارین سوا ...

سلام خوش اومدی خیلیم عالی، آره هم سینه هم باسنت بزرگتر میشه ورزش کنی شکم نمیاری و اندامت روفرمه

سلام،منم خیلی دلم میخواد تاعید وزنم بره بالاتر و به تناسب اندام برسم الان46کیلوام قدم165، دوست دارم ...

سلام با کالری شماری میتونی تا عید این وزنو اضافه کنی

گردو بستنی خرما موز تخم مرغ معجون شیر پر چرب  حجی ما اگ داشتیم بخوریم ک لاغر نبودیم ی چی بگو آ ...

شما اگه با نون خالی هم بتونی روزی ۳۰۰۰ تا رو پرکنی چاق میشی