سلام عزیزم من الان تایپکتونو دیدم خیلی خوشحال شدم.راستش من اصلا چاق نمیشم 😧خیلی دوست دارم حداقل بشم ...
سلام عزیزم خوش اومدی ،آره چرا که نه منم همه راهی رو برا چاق شدن امتحان کردم و نشد تا اینکه شروع کردم به کالری شماری و تونستم به آرزوم برسم با روزی ۲۴۰۰ کالری میتونی کم کم ماهی ۲ کیلو اضافه کنی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)🌾🌙کلنا فداک یا فرمانده جانم مهدی(عج)🌱دوستای خوبم خواستین بهم بگین براتون توحید بخونم و صلوات بفرستم✨♥خدایا!از بد کردن آدمهایت شکایت داشتم به درگاهت اما شکایتم را پس میگیرم...من نفهمیدم!فراموش کرده بودم که بدی را خلق کردی تا هر زمان که دلم گرفت از آدمهایت، نگاهم به تو باشد.گاهی فراموش میکنم که وقتی کسی کنار من نیست،معنایش این نیست که تنهایم.معنایش این است که همه را کنار زدی تا خودم باشم و خودت... با تو تنهایی معنا ندارد!مانده ام تو را نداشتم چه میکردمدوستت دارم، خدای خوب من.(دکترچمران)🕊🤍🌿
سلام من تازه وارد این تاپیک شدم،تازه برنامه چاقیو شروع کردم دارم زیاد میخورم😂چه راهکارایی دارین سوالم اینه با خوردن زیاد و چاق شدن رو سینه و باسنم تاثیر داره یا نه ورزشم فعلا نمیتونم برم باشگاه چیکار کنم به نظرتون