بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام من قدم ۱۵۶ وزنم ۴۳ میخام چاق بشم چیکار کنم برم دکتر تغذیه یاخودم کالری شماری کنم؟
سلام خوش اومدی، میتونی از دکتر تغذیه کمک بگیری اگه بتونی طبق برنامه ای که بهت میده عمل کنی وزن اضافه میکنی اما من شخصا کالری شماری رو ترجیح میدم چون دست خودمه چی بخورم و با دکتر رفتن به جایی نرسیدم
بله شما برا اضافه کردن وزن باید روزی ۳۰۰۰ کالری غذا بخوری
حالا واسه کالری شماری باید یه اپ کالری شمار مث مانکن نصب کنی و هر غذایی که میخوری رو یا با ترازو وزن کنی و به گرم وارد کالری شمار کنی یا قاشقی و لیوانی و .... وارد کنی و کالریشو بدست بیاری
با کالری شماری بدنتم پر میشه ، صورتت که پره خوبه خودش یه امتیازه چون لاغریت کمتر به چشم میاد
نه من دوس دارم باسنم رونام پر بشن 😭
کجای زندگیمی تو که من میگردمو نیستی ..یه روزی مطمئن بودم پای حرفات وایمیستی ...تو هرجارو بگی گشتم که شاید باز پیدا شی ..به عشقت زنده موندم کاش هنوزم عاشقم باشی ❤️🥲شادمهر❤️ (من از سال۹۷عضومم ولی چهاربارترکیدم)خداوکیلی الکی گزارش نزنید دیگه شماره ندارم وصل شم مرسی اَه
با کالری شماری بدنتم پر میشه ، صورتت که پره خوبه خودش یه امتیازه چون لاغریت کمتر به چشم میاد
حالا چجوری اینکارو بکنم عزیزم راهنماییم میکنی
کجای زندگیمی تو که من میگردمو نیستی ..یه روزی مطمئن بودم پای حرفات وایمیستی ...تو هرجارو بگی گشتم که شاید باز پیدا شی ..به عشقت زنده موندم کاش هنوزم عاشقم باشی ❤️🥲شادمهر❤️ (من از سال۹۷عضومم ولی چهاربارترکیدم)خداوکیلی الکی گزارش نزنید دیگه شماره ندارم وصل شم مرسی اَه