2777
2789
عنوان

بیتا و راهکارهایی برای چاق شدن:)

| مشاهده متن کامل بحث + 269708 بازدید | 13839 پست

@میناوش    

@دختر_مودی‍ 

@حال_منم_خرابه    

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9312660/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%da%a9%d8%a7%d9%84%d8%b1%db%8c-%d8%b4%d9%85%d8%a7%d8%b1%db%8c%d9%85%d9%88%d9%86

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبم عزیزم تو چطوری 

مرسی منم خوبم

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
گروه داریم میخوای بیای؟ 

تل ک ندارم☹

سلام اگه یه گروه دیگه زدین منم ببرین.همین جام خوبی بیاید از فردا کالریارو بفرستیم حتما اینجوری بیشتر ...

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9312660/تاپیک-کالری-شماریمون?postId=250941457

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!

سلام سلام حالتون چطوره؟

من اینروزا خیلی شلوغم اصلا وقت نمیشد بیام 

اومدم بگم با پشتکار ادامه بدید فرقی نداره اینجا یا یه تاپیک دیگه

راز چاق شدن خوردنه، راز خوردنم وعده های بیشتر در حجم کمتره ، مولتی ویتامین کمک کننده تو این راهه، آب لازمه راهه، استرس سد راه و ژنتیک بهانه هست 😉

اگه اندامتون خوبه و فقط صورتتون لاغره روغن خراطین رو بهتون پیشنهاد میدن که صورتتون رو باهاش ماساژ بد ...

میگم عزیزم من صورتم پره ولی بدنم لاغره چیکار کنم؟یعنیا هرچی میخورم مستقیم میره تو صورتم من دوس ندارم این مدلی دوس دارم بدنم بخصوص پایین تنم توپر تر بشه توروخدا بگو چیکار کنم لطفا 😭

کجای زندگیمی تو که من میگردمو نیستی ..یه روزی مطمئن بودم پای حرفات وایمیستی ...تو هرجارو بگی گشتم که شاید باز پیدا شی ..به عشقت زنده موندم کاش هنوزم عاشقم باشی ❤️🥲شادمهر❤️                                                                               (من از سال۹۷عضومم ولی چهاربارترکیدم)خداوکیلی الکی گزارش نزنید دیگه شماره ندارم وصل شم مرسی اَه

سلام من اومدم بعد از یه هفته مصرف گین آپ میترکونه واقعا انقد خودتونو خسته نکنید این قرص گیاهیه وعوارضی هم نداره 

منکه قبلا به زور میخوردم الان سیری ناپذیر شدم 

تو یه هفته دوکیلو وزن گرفتم الان عکس کالریامو میفرستم