2777
2789
عنوان

دو بهم زنی های خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2044 بازدید | 182 پست
نه همشو نمیفروشم بازم سه هزار متر میمونه و ۶۴۰متر هم خونه سری میمونه خونه ی شهرهم سهم دارم.ولی روستا ...

خب خداروشکر

خدا زیادش کنه

تو روستای خودتون داشته باش 

تو روستای همسرت بعدا خونه بخر

خوب کاری میکنی

منم باهمه ی عشقی که دارم پول برام مهمه🤣

نه خرج کن تازه حنا تو چیزایی که میخری با ارزش هست و بنظرم خرید برند خودش یه جور پس اندازه. دقیقا پزم ...

باشه😂😂من پایه خرج کردنم😂😂😂

دقیقا

ولش کن بابا 

بخدا حسادت میکنه بهت 

به اینکه شوهر خوب و زندگی خوبی داری

بگو کرمم اگر خوب نبود هم مهم نیست خودم خیلی خوشم اومده 

مگر اون نظر کسی براش مهمه

والاا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اوووووو پس بگو....توهم اون لابه لا بعدا بگو من به پس انداز معتقدم و اول پس انداز...بعد براش کسایی که ...

نه اگر مثل اونا بود نمیتونستم تحملش کنم که

با خواهرمم مشورت کردم گفت بخر

گفت تهش سی تومن فرق داره که برای شما پولی نیست اونا که ندارن خریدن تو چرا نخری

باش میخرم😘

نه اگر مثل اونا بود نمیتونستم تحملش کنم کهبا خواهرمم مشورت کردم گفت بخرگفت تهش سی تومن فرق داره که ب ...

قبل رفتن بخر 😍😍😍😍پیشاپیش مبارکه😍😍😍

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
الان از همه بیخبره چون با خواهرشوهرم که کاته بی بی سی اونه🤣🤣🤣🤣🤣 آره حتما عکسمو میذارم برات.تو خ ...

خب خداروشکر

میشه تو خصوصی بزاری؟!!

چه جالب 

پاییژ یادم افتاد یه چیزی رو 

اوایل ازدواج بدم میمود همسرم دعواهامون رو میرفت میگفت

حتی گاهی جلو خودم زنگ میزد به اونا

چون فکر میکرد ازشون میترسم یا اونا طرفش بودن لذت میبرد

یه بار مادرشوهرم بهم گفت به من نگه به کی بگه

بزارش خودش رو خالی کنه

🙄🙄🙄🙄

به همسرم گفتم مگر من به خواهذم کهذصمیمی هستیم میگم که تو بگی🙄 البته میگم گاهی

دیگه یادش دادن قایمکی بگه 

ببین قضیه بچه رو از ۹۸ تا پارسال قایم کرد بود 

فکر کنم کار کنم روش بشه رازنگهدارش کرد

باشه😂😂من پایه خرج کردنم😂😂😂دقیقاولش کن بابا بخدا حسادت میکنه بهت به اینکه شوهر خوب و زندگی خوبی ...

مودی هست کپ دخترداییمه...اصلا برام مهم نبود تازه داشتم میرفتم آرایشگاه بهش نگفتم بعد تو آرایشگاه که بودم مهدی زنگ زد میگه محمد میگه کدوم محله اس آرایشگاه🤣🤣🤣 که بیینه مثلا بالاشهر رفتم یا کجا خب مغازه ی دوستم جای معمولی ولی کارش خوبه فک کن کاوه بغلم بود گریه و نق ولی دوستم اصلا نق نزد دیگه وقت خوابش که شد مهدی اومد بردتش تو ماشین خوابید وهمون روز خداروشکر کردم که ماشین داریم ومنت اون سرمانیست

خب خداروشکرمیشه تو خصوصی بزاری؟!!چه جالب پاییژ یادم افتاد یه چیزی رو اوایل ازدواج بدم میمود همسرم دع ...

آره تو خصوصی میذارم فقط من یکم شل دست هستم تا یادبگیرم🤣🤣🤣🤣یکی از کاربرا برام تو خصوصی گذاشت. همین چندروزیه فهمیدم که میشه توخصوصی عکس گذاشت با لینک باید گذاشت.

دعوا رو که کارش بد بود وخب اوایل ازدواج تجربه کم هست وکلا مردا که هیچ... مهدی هم تهدید میکرد میگفت به داداش ومامانت میگم منم میگفتم بگو من ترسی ندارم وحتی بدون همتون میتونم زندگی کنم😁😁

بعدحرفای الانش بنظرم حرفای سادست ولی طرف مقابلش که مادرشه اهل مغلطه هست اینش بده.... آره چرا نتونی از اول تا الان زندگیامون نگاه کنیم میفهمیم که خیلی چیزا رو به نفع خودمون تغییر دادیم پس اینم میتونیم....

مودی هست کپ دخترداییمه...اصلا برام مهم نبود تازه داشتم میرفتم آرایشگاه بهش نگفتم بعد تو آرایشگاه که ...

وای چقدر باهات در رقابته پاییز🙄🙄🙄🙄🙄

از داداشای من بدتره والا

اصلا بهش نگو برنامه هات رو 

برای عروسیش اتفاقا برو یه آرایشگاه عالی از عروس هم مطمئنم زیباتر میشی

نمیدونم اینا واقعا فازشون چیه

عزیزمممماشکال نداره خداروشکر که معلم خوبی داره😍😍😍منم مطمئنم کیان تیز هوشه چون خودم بچگی مثل کیان ...

آره واقعا معلمش عالیه خودشم تلاش میکنه.اعتماد به نفس تااینجا که خوبه‌‌.تللاشمو میکنم.

حنادیروز یه سوال پرسیدم گم شد لابه لای پستا... 

میگم من سه بار به مادر دختره زنگ زدم راضی هستنا ولی خب دارن فیلم بازی میکنن که ارزش بذارن خب طبیعی حق دارن این سیاست رو به خرج بده...چهارشنبه دختره پیام داد گفت همین یکی دورزه یه زنک بزن که با بابا جدی تر حرف بزنه.... من نزدم شد دیروز که شنبه بود دید خبری نشد بازم پیام داده که هر روز زنگ بزن به مادرم🙄🙄🙄

حنا بنظرم این که من هی زنگ بزنم درست نیست وسبک بازیه  خوشم نمیاد....از دست مادرم ناراحتم که کاریو که اون باید انجام بده رو من باید انجام بدم. بنظرت باید چیکار کنم؟  اشتباه هست حسم؟

وای چقدر باهات در رقابته پاییز🙄🙄🙄🙄🙄از داداشای من بدتره والااصلا بهش نگو برنامه هات رو برای عروس ...

اصلا حنا من وقتی رفتم آرایشگاه همه گفتن مگه برا عروسی دختردایی آدم آرایشگاه میره مهدی گفت برو این اولین عروسی هست که فامیلات میبیننت....حالا برات عکسارو میذارم... هرکاری کنم ایراد میگیره حتی مسخره میکنه ازین که رشتم ریاضی بود ولی من جواب نمیدم.آره میرم حتما.

آره تو خصوصی میذارم فقط من یکم شل دست هستم تا یادبگیرم🤣🤣🤣🤣یکی از کاربرا برام تو خصوصی گذاشت. همی ...

آره خیلی ساده بود بخدا

من وقتی فهمیدم عاقله

که مامانش نوشته پسرم برو در خونه مامانش بگو خسته ت کرده

بگو نمیخوایش

برو بگو تا سرکار هست🙄

همسرم نرفته بود

بعد وقتی عمه ش میگفت گفته که شاید پسرم باهاش نمونه یادم افتاد نقشه هاش رو چحور خواسته پیش ببره

خداروشکر دیدم پیاماشون رو

آفرین پاییز 

منم اصلا نشون ندادم میترسم ولی میگفتم نگو خصوصیه این مسائل

حای باباش نوشته زنت مریضه ببرش روانپزشک شاید بستری بشه🙄🙄🙄

یه مدت باباهه اصرار داشت من دیابت دارم میگفت زود عصبی میشی 

یا خواهرش میگفت برو پناهنده شو🤣🤣🤣 من خیلی ترسیدم پیامارو دیدم همسرم رفت هلند خیلی داغون بودم دعوامون شده بود 

به داداشم گفتم 

گفت اون به سگتون انقدر وابسته تو که زنشی خیال تخت برمیگرده

اگر هم برنگشت همین اول بشناسیش بهتره

اونحا که بود مرتب با من در ارتباط بود و آنلاین بودیم باهم

حای عکس برای من میفرستاد میذاشتم استوری یا پروفایل زورشون میومد

پاییز واقعا ما میتونیم تغییر بدیم همه چی رو 

حتی اگر حامی نداشته بلشیم خدا بهتریت نعمت رو داده بهمون و اون قوی بودنمون هست

اصلا حنا من وقتی رفتم آرایشگاه همه گفتن مگه برا عروسی دختردایی آدم آرایشگاه میره مهدی گفت برو این او ...

خوب کردی

ایوول به همسرت

ماشالله بهش

عاذت دارن 

داداش منم دنبال تضعیف من بود من جواب میدما

حتی از رانندگیم ایراد میگرفت

ولی من رو نمیدم که

توهم با ارامش کار خودت رو بکن

من کاری به کسی ندارم اما کسی بخواد برام دم در بیاره یا زقابت کنه حالش رو میگیرم با پیشرفت 

آره واقعا معلمش عالیه خودشم تلاش میکنه.اعتماد به نفس تااینجا که خوبه‌‌.تللاشمو میکنم.حنادیروز یه سوا ...

ندیدم ببخشید

دقیقا حست درسته

اما بنظرم به دختره بگو که مامانت رو هنوز نشده اوکی کنید 

وقتی آمادگی کامل داشتیم حتما تماس میگیریم

قبلش هم با مامانت صحبت کن ببین نظرش چیه

اگر کلا مخالفه خودت رو بکش کنار چون بعدها شر میشن برای زندگیت

واقعا دختره چه ریلکسه