2777
2789

سلام دوستان لطفا اول امضام رو بخونید ✅

دومین نکته : بعضی از خواب ها تعبیر نداره دوستان اگر ریپلای نکردم لازم نیست دوباره بنویسیدش تا ببینمش❌

سوم ❌ بنده کاملا آدم معمولی هستم فقط به واسطه شغل مادرم به طور خانوادگی تو این حوزه مطالعه داشتیم و علاقه✨

بها هر تعبیر : آیت الکرسی یا هر چیزی که بلدید برای من و همسرم از ته دل دعا کنید 💖

مهم❌در خواست دوستی نمی پذیرم با احترام دلایل خودم رو دارم 💖

حالا بفرمایید✨

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖

خواب دیدم دوتا جنازه یه زن و یه بچه دارم تو حیاطمون خاک میکنم

چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا 05148888 این شماره امام رضاست،زنگ بزن یه دل سیر گریه کن...           کاربر تعلیقی

تو یه شهر بودم کلییی زنبور دورمو احاطه کرده بودن

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواب دیدم دوتا جنازه یه زن و یه بچه دارم تو حیاطمون خاک میکنم

عزیز از دست میدی 

صدقه بده رفع بشه

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖

سلام عزیزم من وقتی عمم و مادربزرگم زنده بودن خیلی دوسشون داشتم اونا هم همینطور ،نمیدونم چرا بعد از فوتشون هروقت به خابم میان حتما بعدش سختی یا ضرر میبینم البته ربطی به تلقین نداره ها کلا تجربه کردم 

خواب من 

پارسال خواب دیدم پام  از پایین زانو کاملا قطع شده و جدا شده 

خونریزی  نداشت درد هم نداشتم بقیه خیلی ناراحت بودن ولی خودم امیدوار بودم و میدونستم میرم اتاق عمل و پیوند میزنن و خیلی نکران نبودم 

دارمم حدا میشم میشه بگی تعبیرش  چیه 

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫
تو یه شهر بودم کلییی زنبور دورمو احاطه کرده بودن

دشمن قضا بلا

صدقه بده 

عزیز از دست میدی صدقه بده رفع بشه

این خواب رو من خیلی میبینم، میدونید دلیلش چیه؟ 

چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا 05148888 این شماره امام رضاست،زنگ بزن یه دل سیر گریه کن...           کاربر تعلیقی

هزار بار تو خواب تو ماه های متوالی دیدم که میرم سرویس بهداشتی حرم امام رضا 

همش تو سرویس بهداشتی اماکن مذهبی بودم 

با اینکه  اصلا مذهبی نیستم و حرمم هم تا الان نرفتم

نمیدونم معنیش چی بود 

تو این دنیا همه چی سمه فقط دوز مصرفش فرق داره!👌🏻
سلام عزیزم من وقتی عمم و مادربزرگم زنده بودن خیلی دوسشون داشتم اونا هم همینطور ،نمیدونم چرا بعد از ف ...

بستگی داره چطور میبینی 

شاید می‌خوان با خبرت کنم که با صدقه رفع قضا کنی

خواب من پارسال خواب دیدم پام از پایین زانو کاملا قطع شده و جدا شده خونریزی نداشت درد هم نداشتم بقی ...

قضا بلا از دست دادن عزیز 

صدقه بده 

دیدم از یه طلافروش خانم ۳تا انگشتر و ۱ النگو دزدیدم و آوردم خونه از انگشتراش خیلی خوشم اومده بود ۳ ت ...

خیر و برکت مال رسیدن به مراد دل