2777
2789
عنوان

دو بهم زنی های خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2067 بازدید | 182 پست
میدونم چی میگی عزیزممممنم مثل توام خب طبیعیه واقعا دیشب پرسید چه رنگ میخوای بخریگفتم طلاییوالا من دا ...

اگه میدونی ارزونتر میشه یکم صبر کن بلاخره ۳۰_۴۰تومن پول کمی نیست تو برا این پول ساعتها کارمیکنی وزحمت میکشی چرا بره تو جیب مغازه دار.میگفت گوشیشو۴۲یا۵۲تومن برداشتن

سلامت باتریشم ۸۵بوده

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
اگه میدونی ارزونتر میشه یکم صبر کن بلاخره ۳۰_۴۰تومن پول کمی نیست تو برا این پول ساعتها کارمیکنی وزحم ...

باطری🤕🤕🤕🤕

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه میدونی ارزونتر میشه یکم صبر کن بلاخره ۳۰_۴۰تومن پول کمی نیست تو برا این پول ساعتها کارمیکنی وزحم ...

سلامت باطری من ۵۷ 

میکفت ۴۸ یا ۵۰

آره حالا غروب همسرم بیاد مشورت کنیم 

تهران هم برم ۱۴ رو نمیبرم

اگر نخرم

انشالله🤲🏻🤲🏻🤲🏻بنظرم فکر عالی هستبه شرط اینکه همش رو نفروشی چون بعدها دلت میخواد بری اونور جا و ...

نه همشو نمیفروشم بازم سه هزار متر میمونه و ۶۴۰متر هم خونه سری میمونه خونه ی شهرهم سهم دارم.ولی روستامون جای تفریحی نداره دوس دارم روستای مهدی اینا زمین بخرم جنگلی هست....نه اصلا بنامش نمیزنم با همه ی عشقی که دارم شرمنده🤣🤣🤣🤣🤣

[QUOTE=364415144]سلامت باطری من ۵۷  میکفت ۴۸ یا ۵۰ آره حالا غروب همسرم بیاد مشورت کنیم  تهران هم برم ۱۴ ...[/QUOTEآره بیین چی به صلاح همونو انجام بده

دقیقااااپاییز عزیزم منم اگربچه داشته باشم انقدر خرج نخواهم کردالان چون بچه نداریم نقش بچه های ذوق زد ...

نه خرج کن تازه حنا تو چیزایی که میخری با ارزش هست و بنظرم خرید برند خودش یه جور پس اندازه. دقیقا پزمال بابا رو به من میده آقا پز بده من خوشحال میشم تو داشته باشی فقط دهنتو جلو مهدی باز نکن🥴🥴🥴🥴🥴حنا تو عروسی دختر داییم همه گفتن از همه خوشگل تر شدی حتی از عروس (بعدا برات عکس میذارم)خب من آرایشم معمولی رفتم۸۰۰میشد دوستم  ازم۵۰۰اونم به زور دادم بهش...تنها کسی که ایراد گرفت داداشم بود میگه کرمش جنس خوب نبود🥴🥴🥴خب من برا عروسی دخترداییم برای چی باید برم آرایس وی آی پی با کرم درجه یک 🤕

پاییز شاید چون من از اول مستقل بودم قوی روم نمیشه بگم میدونی همسرم دید من دارم خرید میکنمتو بیرون رف ...

روشت خوبه بنظرم بی نقص هست خوبم مدیریت کردی همون با کیلیپ هم شده بفرست

پاییز دیشب برادرشوهرم از خارج اومده بودهمسرم زنگ زد به باباشاون نمیدونم چی گفتغر زد که زیاد پول خرج ...

اوووووو پس بگو....توهم اون لابه لا بعدا بگو من به پس انداز معتقدم و اول پس انداز...بعد براش کسایی که از پس اندازشون لذتی نبردن مثال بزن که هر دو طرف رو داشته باشی هم سفر وخرج کردن رو هم اینکه اهل جمع کردن هم هستی.... ولی همسرت مثل خونوادش نیست از همین آیفون معلومه😍 حنا قبل تهران بخر آیفون ۱۶رو تازه رسیده به این پست

اون عفریته خانمم احتمالا خواسته سر در بیاره مهمونی میگرفته😂واقعا چقدر بیفکر و ساده سمنم از دستش عصب ...

الان از همه بیخبره چون با خواهرشوهرم که کاته بی بی سی اونه🤣🤣🤣🤣🤣 آره حتما عکسمو میذارم برات.تو خصوصی هم میشه عکس گذاشت البته‌.