2777
2789
عنوان

دو بهم زنی های خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2044 بازدید | 182 پست
وای حنا شانس اوردی من گاهی خداروشکر میکنم که منو قوی خلق کرد چون بازم به ژنتیک برمیگرده وگرنه من چیز ...

بخدا 

اگر اون فضولیم گل نمیکرد و گوشیش رو چک نمیکردم زندگیمو خراب کرده بودم 

خیلی تلاش کردن حتی یه بار مامانش زنگ زده بود به مامانم 

به مامانم گفتم از طلاق من نترس جوابشو بده

مامانم خوب جوابشو داده بود دیگه زنگ نزد

ببین داغونم کردن از سال ۹۷ تا سال ۹۹ درگیرش بودم 

حتی شوهرم خواست خونه تهران رو بزنه به نامم قیافه ش رفت تو هم 

با اینکه خونه به نام خودش و جاریمه

خیلی اذیتم کردن 

من بلد نبودم مثل تو برخورد کنم 

به همسرم با دعوا گفتم 

همسرمم با حالت شکایت از من به اونا گفت

بل گرفتن

فکر کردن میتونن زندگیمو خراب کنن تا بگن با ما بد بود پسرم طلاقش داد

بخدا اگر اون فضولیم گل نمیکرد و گوشیش رو چک نمیکردم زندگیمو خراب کرده بودم خیلی تلاش کردن حتی یه بار ...

حنا خونه ی  تهران شما به نام مادرشوهر و جاریته؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب خوبه خداروشکربنظرم خونه مامانت رو دست نزنید بعدا کمی بهش رسیدگی کنید بزارید باشه برای خودشعزتش حف ...

مامانم دیگه تو سری خوریش شروع میشه تا حالا روزای خوشش بود حنا هیچ پولی جمع نکرده تو این سال ها صاف پول محصول رو میداده دست پسرش....نه بیمه ای نه حقوقی هیچی...الانم معلوم نیست ازین به بعد میخواد چی بشه.... انقد خودشو ذلیل کرده برای یه نون از داداشم پول میگیره داداشمم۲تومن۵تومن پول میریزه تو کارتش این کیف میکنه....  رسیدگی چی خواهر تاحالا خرج نکرده ازین به بعد یه هزار تومن خرج اون خونه نمیکنه....فرش داغون....یه ماشین لباس شویی نداره...تاکی قوت داره با دست لباس بشوره...

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️