2777
2789
عنوان

دو بهم زنی های خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2025 بازدید | 180 پست
آره خیلی ساده بود بخدامن وقتی فهمیدم عاقلهکه مامانش نوشته پسرم برو در خونه مامانش بگو خسته ت کردهبگو ...

وای خدا اینا دیگه کی هستن😏😏😏😏😏خواهرش🙄🙄🙄 آخه داداشت چیش کمه که بره پناهنده شه🤦🤦🤦🤦 اینا از همون اول فهمیدن کنترله از دستشون در رفته برا همین به هر دری زدن.... آره شخضیت قوی داشتن خیلی مهمه....شاید دلخور شم گریه کنم ولی اصلا نمیترسم .

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
ندیدم ببخشیددقیقا حست درستهاما بنظرم به دختره بگو که مامانت رو هنوز نشده اوکی کنید وقتی آمادگی کامل ...

نمیشه اینو بگم چون داداشم ز به ره رو میذاره کف دستش و مامان به اجبار راضی شده بیاد خواستگاری....به مامانمم گفتم اینا خودشون همو پسندیدم و برای من مهم نیست میدونه که هیچ دخالتی ندارم حتی قبل زنگ زدن از مامان اجازه گرفتم وبهش هم گفتم که فقط منو برای زنگ زدن میخواد.... الان بنظرت با مادر دختره تماس بگیرم چی بگم که هی راه به راه زنگ نزنم‌خوشم‌ نمیاد... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خداروشکرخدا زیادش کنهتو روستای خودتون داشته باش تو روستای همسرت بعدا خونه بخرخوب کاری میکنیمنم با ...

آره یکمی نیگه میدارم در خد آذوقه و اینه چون بابام اونجاست دلم میخواد چیزی تو اون روستا داشته باشم. روستای همسرم خرید راحته.دعا کن بتونم بفروشم.تازه اون موقع ماجرا شروع میشه.... حنا ماهنوز رو کاغذ ننوشتیم وبه اسم تقسیم کردیم زمینایی که داداشم برداشته قیمتش بیشتره و اون موقع میخوام عنوان کنم....

وای خدا اینا دیگه کی هستن😏😏😏😏😏خواهرش🙄🙄🙄 آخه داداشت چیش کمه که بره پناهنده شه🤦🤦🤦🤦 اینا از ...

آره که بگن من خوب نیستم

چون شوهرم ازدواجی نبود برای ازدواجمون سخت نگرفتن اصلل

تازه پز زیبایی من و کار و ماشبنمو به فامیل میدادن

اما بعدش دیدن همه میگن چه زنی گرفتی توی روی خودم به شوهرم

و وقتی دیدن خط قرمز دارم

البته بعد از یکسال 

و توقعاتم از زندگی با اونا فرق داره شروع کردن

مثلا من سرکار بودم خواهرش و شوهر و بچه هاش میومدن خونه ما نهار میخوردن اونم از رستوران همسرم باید میگرفت بدون اطلاع قبلی

میرفتن گردش

شب قبلش به من میگفت هستید بیایم گفتم نه سرکارم

اومدم خونه دیدم وسایلشون هست و دارن جمعذمیکنن برن

دوباره سرکار بودم 

شب قبلش عروسی بودین لبلسام وسط اتاق

همه چی بهم ریخته بود

از سرکلر اومدم دیدم اومدن همگی با داماده نشستن 

شام هم بردیمشون بیرون

اما بعدش گفتم به همسرم برای اون عروس چجوری هماهنگ میکنن خونه من چرا قانون نداره

رفت گفت بعشون 

اوناهم دیدن همسرم طرف اوناست سر جنگ زو شروع کردن

پدر همسرم زنگ زد دختر من بخواد بره خونه برادرش باید اجازع بگیره از تو 

گفتم اجازه لازم نیست 

مگر عمه ها بدون اینکه مامان خونه باشن میان خونه شما

همسرم از شما متاهل بودن و تحترام رو یاد نگیزه از کی یاد بگیره

که شد شروع تلاششون برای جدایی ما

خوب کردیایوول به همسرتماشالله بهشعاذت دارن داداش منم دنبال تضعیف من بود من جواب میدماحتی از رانندگیم ...

هی سر گواهینامه تیکه مینداخت بهم (دختره به واسطه ی پدرش با پارتی بازی گواهی نامه گرفت چون پدرش تو راهنمایی رانندگیه) بعد گفت آره نگرفتی وفلان گفتم پول ندارم نمیدونم چی شد که بحث کشیدبه اینجا که گفتم من وقتی سنم به گواهی نامه رسید تو این خونه بودم وپول نداشتین که من بگیرم من۲۲سالگی ازدواج کردم که ساکت شد گفت من بهت پول میدم بگیر که حرف زیاد میزنه....

نمیشه اینو بگم چون داداشم ز به ره رو میذاره کف دستش و مامان به اجبار راضی شده بیاد خواستگاری....به م ...

اها خب خوبه

بگو من تهرانم بچه مدرسه ای دارم

از طرفی نیاز به کمی وقت هست برای اومدن 

اما لطفا شما موضوع خواستگاری رو به پدر …. جون اطلاع بدید

که انشالله در اولین فرصت رسما میایم خدمتتون

آره یکمی نیگه میدارم در خد آذوقه و اینه چون بابام اونجاست دلم میخواد چیزی تو اون روستا داشته باشم. ر ...

پاییز پسر ها کمی بیشتر برمیدارن چون نان آور خانوادن اشکال نداره بنظرم

ولی رو کاغذ بیارید با دوتا شاهد مرد 

وگرن دو روز دیگه ممکنه زنش یادش بده 

که دو سهم پسر یه سهم دختر

عزیزممم روح پدرت شاد 

بهترین تصمیمه 

هی سر گواهینامه تیکه مینداخت بهم (دختره به واسطه ی پدرش با پارتی بازی گواهی نامه گرفت چون پدرش تو را ...

عجب😔😔😔

بگو بده

میگیرم

چرا اینجوری میکنه 

هنوز نیومده رقابت داره ایجاد میکنه وقطعا به دختره هم یکسری چیزاا میگه 

آره که بگن من خوب نیستمچون شوهرم ازدواجی نبود برای ازدواجمون سخت نگرفتن اصللتازه پز زیبایی من و کار ...

وای حنا شانس اوردی من گاهی خداروشکر میکنم که منو قوی خلق کرد چون بازم به ژنتیک برمیگرده وگرنه من چیزی از مادرم یاد نگرفتم....دیدن نمیتونن از پست بربیان.... اوایل که عقد کردیم  دیدم بچه های خواهرشوهرم همینطور بی برنامه میرن خونه ی جاریم یهو میرفتن سریخچالش....یه سری دیدم بچش در یخچال رو بازکرده و مادره رفت خامه رو برداشت داد دستش جاریمم بنده خدا ساکت🤦🤦🤦حنا طوری برخورد کردم خواهرشوهرم فهمید این رفتاراش زشته نیاز به جنگ نبود با تمثیل واینا وارد شدم....یه بار هم خونه ی ما رفت سراغ یخچال و از نگاه وحالت صورتم فهمید خوشم نیومد بعد خندید گفت این یخچال بابامه عادت دارم ببخش یهو رفتم که فقط نگاش کردم دیگه تکرار نکرد(یخچال و یه سری وسایل برای مامان مهدی بود که تو مجردی دست مهدی بود)بعد که من وسایل خریدم اونا رو‌بردن خونه ی شمال گذاشتن.

حنا همین الان رو با اول زندگیتون مقایسه کن چقد چالش داشتین همین پستت خودش کلی داستان پشتش بود....همش رفع شد پس ازین به بعد هم رفع میشه....مهم ترین چیز اینه شوهرامون سربه زیرن...کارین....چهارچوپ دارن....معتاد وخیلی خصلتای بد رو ندارن.... پس این ته مور رفتاری که باب میلمون نیست هم میشه نغییر کنه.

عجب😔😔😔بگو بدهمیگیرمچرا اینجوری میکنه هنوز نیومده رقابت داره ایجاد میکنه وقطعا به دختره هم یکسری چ ...

آره حنا اگه وضع مهدی بد بود ومن ساده بودم چقد باید عذاب میکشیدم.آره موبه مو به دختره میگه....دختره خوبه ها من مطمئنم این گندمیزنه به اخلاقش

پاییز پسر ها کمی بیشتر برمیدارن چون نان آور خانوادن اشکال نداره بنظرمولی رو کاغذ بیارید با دوتا شاهد ...

از نظر مترای بیشتر برداشته ولی ازنظر قیمتی ملک اون باارزش تره....چون جاش بهتره....یعنی زمینای خوب رو اون گرفته.... حتی مامان الان فاز برداشته که خونه ی شهر بین شما دوتا نصف نصف بشه من هیچی نمیگم ولی دروغ چرا باید ۲تا اون و یکی من بشه چون اون خونه مال بابام بود که ما خودمون زدیم به نام مامان نه که ارث خود مامان باشه....

اها خب خوبهبگو من تهرانم بچه مدرسه ای دارماز طرفی نیاز به کمی وقت هست برای اومدن اما لطفا شما موضوع ...

قشنگ گفتی ممنونم ازت♥️♥️♥️♥️♥️😍😍😍😍

از نظر مترای بیشتر برداشته ولی ازنظر قیمتی ملک اون باارزش تره....چون جاش بهتره....یعنی زمینای خوب رو ...

خب خوبه خداروشکر

بنظرم خونه مامانت رو دست نزنید 

بعدا کمی بهش رسیدگی کنید 

بزارید باشه برای خودش

عزتش حفظ میشه