2777
2789
عنوان

دو بهم زنی های خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2046 بازدید | 182 پست
قبول دارم حرفت روخدا بخواد میمونه قدیمی ها اصلا نمیدونستن این چیزارو کهخداروشکر کیان قشنگم و باهوش ر ...

خداکنه همینطور پیش بره من تلاشمو میکنم🤲دقیقا قدیمیا....من موقع کاوه بیشتر از کیان اذیت شدم...

دقیقا منم اصلا آمادگیشو نداشتم ومهر عروسیمون بود من دی باردارشدم....

نمیتونی مرخصی بگیری؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
کیش رو من بخاطر تفریحاتش دوست دارم شیک بودنش و پاساژهای لوکسشوگرنه آب و هواش مثل شهرماست که ازش متنف ...

ولی از یه جهاتی خوب هم هست و کاش عقده ای نبود. دختراش مستاجرن؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

[QUOTE=364394925]آره کاش میشد از عابر بانک گردش حساب گرفت[عابر فک کنم فقط ۱۰گردش آخر رو میده دیگه خودشو وجدان خودش پولای خودت رو نذار تو اون حسابش

ولی از یه جهاتی خوب هم هست و کاش عقده ای نبود. دختراش مستاجرن؟

جهت خوبش فقط برای بچه هاشه 

ولی عروسا دسمنشن

خارجیه آره ولی خونه تپ ایران به اسمش زده

اونیکه دو تا بچع داره خونه داره شرق و تصمیم دارع این خونه که توش هستن رو بده بهش 

وقطعا پدرشوهرم طوریش بشه اون دختر میاد با خودش زندگی میکنه

[QUOTE=364394925]آره کاش میشد از عابر بانک گردش حساب گرفت[عابر فک کنم فقط ۱۰گردش آخر رو میده دیگه خو ...

از هر عابر بانکی؟

اس ام اس نمیره؟

نه پول زیاد توش نیست اما چون خانوادگی بلو دارن میخوام تحت کنترلم باشه اونم

بقیه حسابا تحت کنترلن😁

هستی 🤲🏻🤲🏻🤲🏻اگر باردار شم درخواست میدم دور کارشمنمیرم سرکار

الهی که بارداری🤲🤲🤲🤲🤲خب پس خوبه 😍😍😍😍 بیشتر بعد به دنیا اومدن بتونی خونه باشی خوبه کمکی هم بگیر من همش میگم کاش کسیو داشتم یه دل سیر بچه ها رو نگاه میکردم.

الهی که بارداری🤲🤲🤲🤲🤲خب پس خوبه 😍😍😍😍 بیشتر بعد به دنیا اومدن بتونی خونه باشی خوبه کمکی هم بگ ...

خدا کنه 

دیروز میگفتم خدا حای اگر نی نی تو دلم نیست تو میتونی کاری کنی نی نی باشه 

چقدر دوست دارم یهویی باردارشم 

از آی وی اف و آمپولا میترسم 

بعد از زایمان ۹ مرخصی زایمان میدن

توکل برخدا🤲🏻🤲🏻🤲🏻

از هر عابر بانکی؟اس ام اس نمیره؟نه پول زیاد توش نیست اما چون خانوادگی بلو دارن میخوام تحت کنترلم باش ...

نه فک کنم باید از بانک مرتبط گردش گرفت پیام که میره چون فعاله دیگه...اگه پول زیاد توش نیست بنظرم بیخیال باش البته زیاد که میگی شاید برای من زیاد باشه ها🤭اگه دندون گیر نیست بیخیال باش .اگه درمورد حسابا باهم حرف میزنین میتونی بفهمی پول چقد کم وزیاد میشه ازین طریق میتونی وارد شی من و مهدی مثلا میگم تو این کارت انقد تو اون کارت انقد خریدای روزانه رو هم درموردش حرف میزنیم اینطوری دستم هست دیگه خودش میگه من ریز نمیشم وانمود میکنم برام مهم نیست🤣🤣🤣 الکی خیلی هم برام مهمه🤣🤣🤣🤣

خدا کنه دیروز میگفتم خدا حای اگر نی نی تو دلم نیست تو میتونی کاری کنی نی نی باشه چقدر دوست دارم یهوی ...

دقیقا برای خدا کاری نداره.حق هم داری واقعا سخته اون پروسه... همسایه مهدی اینا کلا بیخیال شده بودن بچه رو یهو خانمه دید سه ماه پریود نمیشه رفت سونو داد دید بارداره😁😁😁 

خب عالیه.

ببین عزیزم شوهرتون باید عاقل باشه ببینه شما رو واقعا میخواد یا نه 

اگه شما رو واقعا بخواد باید توی بحث ها طرف شما باشه 

اگه هم که نه میبینی متوجه رفتارش نیست هر طرف باد بوزه همون وری می‌ره بهتره که یک فکری به حال زندگیت کنی 

نه فک کنم باید از بانک مرتبط گردش گرفت پیام که میره چون فعاله دیگه...اگه پول زیاد توش نیست بنظرم بیخ ...

ماهم دقیقا مثل شماییم

با این تفاوت که همسرم میدونه من برام مهمه😁😁

و جلوش حای تظاهر میکنم خوشم نمیاد برای خواهرمو بچش خرج کنی ما زحمت میکشیم چرا باید بقیه ببرن

ولی جدا از شوخی

پاییژ من عاشق بچع خواهرمم الان شاید دست و بالشون خالی باشه 

اما چندتا مغازه چندتا خونه که قیمتشون ده برابر املاک ماست دارن و همه موجودی هاشون تبدیل شده به سرمایه

مطمئنم خواهرم پسرش بعدها اصلا منو به یاد نخواهند آورد

همچنان که میرن خونه بابام مثل امروز و من تنهام خواهرم فقط یه بار زنگ زده که سرش شلوغه

بعد میاد شهر من باراینکه شوهرم هست یک ساعت و نیم فیکس به من اس ام اس میده

ذاتش بد نیست ها

ولی خب من برای وقت آزاد همشونم و وقت نداریشون

حالا خواهرم کمی از بقیه بهتره

دقیقا برای خدا کاری نداره.حق هم داری واقعا سخته اون پروسه... همسایه مهدی اینا کلا بیخیال شده بودن بچ ...

آره واقعا

خدا‌واقعا بخشنده س و همه چیش سر حساب کتابه

چه دلی داشته سه ماه نرفته من با چندساعت تاخیر هزاربار امیدوار میشم

[QUOTE=364399486]ماهم دقیقا مثل شماییم با این تفاوت که همسرم میدونه من برام مهمه😁😁 و جلوش حای تظاهر میکنم خوشم نم ...[/QUOTE پس خوبه میتونی آمار بلو رو هم دراری.اون تظاهر هم خوبه اینطوری میدونه که تو به فکر خودتونی دوست داری زحمتتون برای خودتون باشه نه برا خونواده ها... 

حنا بنظرت بخاطر ذات هست؟ الان داداش و مامان منم همینن من تو هر شرایطی برای اینا وقت دارم ولی اونا دستشون به کوچکترین کاری بند باشه خودشون رو آفتاب میدن....مثلا تو جشن دخترداییم(مراسم شبها) کاوه بغل هیچ کسی یه لحظه نمیموند من اون چندروزی که آمل بودم دوسه کیلو کم کردم اصلا غذادرست وحسابی نخوردم...موقع شام خب نمیتونستم سر میز بشینم کاوه اذیت میکرد مجبور بودم راه ببرمش واقعا دست وکمرمم درد میگرفت به مامانم گفتم برام بشقاب برداشتی گفت نه به داداشم گفتم گفت اه بشقابتم ما باید برداریم بعد بشقاب رو اورد کاوه توبغلم بود نمیتونستم نیگه دارم چون لج میکرد بشقاب رو میخواست گفتم نمیتونم نیگه دارم تا بیام بگم بده به مامان با لحن بد گفت بشقابتم من باید نیگه دارم🥺مثلا داشت به اونا کمک میکرد درصورتی که اصلا به کمکش نیازی نداشتن و کلی آدم دورشون بود انقد ناراحت شدم برا همین نشبت بهشون دلسرد شدم....ولی الان یه چند وقتیه دارم تغییر میکنم جواب زنگ و پیامشو دیرو میدم حتی اعلان پیاممو خاموش کردم که وپیامشو نبینم....قبلا میومدن خونم همه چی تکیمل میخریدم والان دیگه مثل قبل نیستم چون میرم اونجا واقعا براشون مهم نیست حداقل یه غذای خوب درست کنن....

دوست دارم فقط به خودم وزندگی الانم متمرکز شم اصلا بهشون محل ندم البته نسبت به قبل خیلیییی تغییر کردم.داداشمم ازدواج کنه مثل روز برام روشنه که اصلا ما رو قبول نداره هوووو از همین الان دهن ما رو سرویس کرد خونوادش الن....تا پز شوهر خاله ب دختره رو جلو مهدی میداد من انقد خجالت میکشیدم

آره واقعاخدا‌واقعا بخشنده س و همه چیش سر حساب کتابهچه دلی داشته سه ماه نرفته من با چندساعت تاخیر هزا ...

آره ♥️♥️♥️ دیگه خسته شده بودن و بشدت بیخیال شده بودن طبق چیزایی که تعریف میکردن....