2777
2789
عنوان

دو بهم زنی های خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2071 بازدید | 182 پست
پاییز اینجا هم به شدت سرد شده من بخاری رو تا آخر زیاد کردمبخاطر آلودگی تعطیل شدیماینا برنامه چیدن بر ...

همش دلم میخواد گرما وسرمای جنوب‌رو تجربه کنم. اینجا بخاطر کاهش دما تعطیل کردن صبح آنلاین بود کلاس کیان.

وای کردان که الان باید خیلی سردتر از اینجا باشه اینجا آفتابیه ولی میرم تو‌بالکن از دهنم بخاراژدهایی میده بیرون😅 چی بگم واقعا انگار کل تایم رو تو راه هستین که🤕 من ازینجا تا آمل رو مخم نمیکشه  دو روزه میریم ومیاییم. برادرش چند وقت میمونه ایران؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بلو فقط پیام میاد فلان مبلغ از حساب شما پرید فلان مبلغ نشست.... باید بری داخل برنامش اونجا نوشته گرد ...

پاییز من هرماه ۲۵ یا ۲۶ پریود میشدم

مهر۲۳

ماه قبل ۲۵

اولین بار بود جز مواقع ای وی اف اینجوری شدم 

الانم پریود نشدم 

اما علایمش رو دارم

تا دیشب سفت بود سینم الان نرم شده

و دو هفته ای میشه دهنم تلخه

بنظر پریود میشم تا آخر شب

کاش نشم و باردار باشم 

میشه دعام کنی

پاییز اگر از برنامه خواهرم برم کارت و مشخصاتش رو بزنم میتونم ببینم؟؟

اینو نمیدونم ولی فک نکنم بشه اگه هم بشه براش پیام میره که مثلا:پاییز عزیز به بلو خوش آمدین بازم حس میکنم نمیشه آخه با شماره ی خودش ثبت نام کرده دیگه

همش دلم میخواد گرما وسرمای جنوب‌رو تجربه کنم. اینجا بخاطر کاهش دما تعطیل کردن صبح آنلاین بود کلاس کی ...

اینجا هم خیلی سرده 

من تو جنوب تنها جایی که دوست دارم کیش 

آره کلا تو راهیم😖

نمیدونم سالی دوبار میاد

اردیبهشت هم بود ما نرفتیم دیدنش

پارسالم نرفتیم آی وی اف داشتم

اینبار دیگه از قبل برنامه ریزی کردن 

پاییز من هرماه ۲۵ یا ۲۶ پریود میشدممهر۲۳ماه قبل ۲۵اولین بار بود جز مواقع ای وی اف اینجوری شدم الانم ...

الهی که دلمون شاد شه روز مادر هم نزدیکه.😍😍😍 

همش دلم میخواد گرما وسرمای جنوب‌رو تجربه کنم. اینجا بخاطر کاهش دما تعطیل کردن صبح آنلاین بود کلاس کی ...

کلاس کیان آنلاین هست اذیت نمیشی

من خودم عاشق کلاس آنلاینم 

حتی یه دوره خیاطی رو آنلاین رفتم

گفتم نبودی از صبح

دعام کن پاییز حواسم نبود کلی عسل خوردمتوکل برخدامیدونم خدا بهترین ها رو برام همیشع میخواد

همین تازه صلوات هم فرستادم.خدا بخواد نگه میداره از خودم بگم: حنا من واقعا بی تجربه بودم والبته که خوب هم بود این بی خبری...نمیدونستم نباید جگر خورد تو بارداری وای حنااااا نمیدونم بگم من چقد جگر خوردم انقد مهدی زیاد میخرید تو خونه کباب میزدم و خب فکر میکردم مفید وپرخون میشم نگو نباید تو بارداری خورد بخاطر ویتامنa وباعث لب شکری شدن جنین میشه که دقیقا مامانِ بابام لب شکری بود🥲🥲🥲🥲خدا بهم رحم کرد.🥺 ببین هم تو ارثمون بود هم من اونهمه جگر خورده بودم....

یا چقد آب هویج میخوردم.... یا نمیدونستم باردارم وزنه های سنگین میزدم باشگاه میرفتم طناب زیاد وبی نظم.... خدا منو بیخشه دوس نداشتمم باردارباشم😔بعد قیافه ی مهدی میومد تو ذهنم میگفتم خدایا منو ببخش🥺 

خدا هم برای تو خیرمیخواد.

کلاس کیان آنلاین هست اذیت نمیشیمن خودم عاشق کلاس آنلاینم حتی یه دوره خیاطی رو آنلاین رفتمگفتم نبودی ...

امروز صبح زود بیدارشدم ساعت کوک نکرده بودم بعدگفتم تا۸ونیم وقت هست یهو خوابم برد ۹ونیم پاشدم وایییی🥴🥴🥴🥴 حالا کاوه هم داشت شیر میخورد ولم نمیکرد سریع مهدی رو صدا زدم کیان رو بیدار کرد بچه سریع صورت شست رفت سراغ کتاب منم رفتم تو شاد دیدم معلمش پیام داده برات غیبت رد نکردم🥺 خیلی درکم میکنه اوم سری وسط کلاس کاوه تب کرد.... چون کیان هم واقعا همکاری میکنه معلم میدونه ما تلاش میکنم ودرکل انسان خوبیه🥺 اون وسطا با کاوه چالش داریم ولی شکر خدا کیان هم مستقل هست وبلد هم هست مهدی هم کمک میکنه پیش میبریم.

حنا معلم گفته کیان تیز هوشه 🥺🥺🥺 دعا کن بتونم مادر خوبی باشم براش وحمایتش کنم.

من اصلا کلاس آنلاین دوست نداشتم زبانمم بخاطرهمین ول کردم ولی با معلم کیان حس میکنی سر کلاس هستی انقد مزه میده😍

همین تازه صلوات هم فرستادم.خدا بخواد نگه میداره از خودم بگم: حنا من واقعا بی تجربه بودم والبته که خو ...

قبول دارم حرفت رو

خدا بخواد میمونه 

قدیمی ها اصلا نمیدونستن این چیزارو که

خداروشکر کیان قشنگم و باهوش رو دنیا آوردی 

پاییز من هم با اینکه عاشق همسرمم اوایل ازدواج دوست نداشتم بچع بیارم

چون مثل الان برش نداشتم تو زندگیم و همسرم خیلی زیاد تحت کنترل خانوادش بود 

میترسیدم بچه بیارم مجبور شم بین کارو بچع یکی رو انتخاب کنم

حتی گاهی شوهرن میگفت یا کارت یا من

اینو تو دوران عقد مادرشوهرم رسما اعلام کرد بچه آوردی کار تعطیل

خدا خودش میدونه چه باید بکنه

اینجا هم خیلی سرده من تو جنوب تنها جایی که دوست دارم کیش آره کلا تو راهیم😖نمیدونم سالی دوبار میادار ...

کیش مامالی زندگی میکنه عکسایی که میذاره خیلی دلبره ولی دیدم خیلیا دوس ندارن و بنظرم بخاطر دید آدماست به زندگی الان من عاشق زندگی تو تهرانم و از شمال خوشم نمیاد....

خب پس خیلی وقته ندیدین....حنا از یه چیز مادرشوهرت خوشم میاد چجوری بلده بچه ها رو دور هم جمع کنه🥺 من دوس دارم اینطوری باشم نه مثل مامانم....خیلی جو خونمون سرد هست از مدرسه که میخواستم برم خونه غصم میگرفت یا تعطیلات که میشد اصلا دوس نداشتم ولی الان که ازدواج کردم اصلا از جمعه بدم نمیاد.

عزیزمممم

اشکال نداره 

خداروشکر که معلم خوبی داره😍😍😍

منم مطمئنم کیان تیز هوشه 

چون خودم بچگی مثل کیان بودم 

و هم تیزهوشان و هم نمونه دولتی قبول شدم بابام نذاشت برم چون شهر دیگه بود وگرنه من الان یه خانم دکتر بودم😁

مطمئنم مادر خوبی هستی و کیان روزی به بهترین درجات خواهد رسید

تو همین الانم عالی هستی

هیچ چیز مهم تر از دادان اعتماد به نفس و آرامش نیست 

مامانم همیشع بهم تو درس اعتماد به نفس میداد

کیش مامالی زندگی میکنه عکسایی که میذاره خیلی دلبره ولی دیدم خیلیا دوس ندارن و بنظرم بخاطر دید آدماست ...

کیش رو من بخاطر تفریحاتش دوست دارم 

شیک بودنش و پاساژهای لوکسش

وگرنه آب و هواش مثل شهرماست که ازش متنفرم

دقیقااا

آره پاییز ببین یه جوری از خوبی بچه ها پیش هم میگه و غلو میکنه که همه باهم خوب شن

قشنگ بلد دورهم جمعشون کنه و متحدشون کنه و در راستاس اهدافش به حرکت درشون بیاره

هیتلری هست برای خودش