2777
2789
عنوان

سرخ کردن کوکو سیب زمینی سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 23 پست
منم نمی‌دونم من فقط قبل سرخ کردن یک مقدار آب برمیدارم وقتی کوکو رو شکل دادم دستمو یک مقدار خیس میکنم ...

من اصلا توی دستم نمیتونم بگیرمش اینقدر خمیره می چسبه  

تنهایی رو بپذیر:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تخم مرغ میزنی بهش؟ خوب ورز میدی؟؟ تخم مرغ چند تا میزنی خیلی زیاد باشه سیب زمینی ۲ تا میزنم ، کم ب ...

دو تا میزنم

شاید سیب زمینی ها رو خیلی میکوبم با گوشتکوب اینم تاثیر داره

ارد هم باید اضافه کنم

دو تا میزنم شاید سیب زمینی ها رو خیلی میکوبم با گوشتکوب اینم تاثیر داره ارد هم باید اضافه کنم

من آرد نمیزنم گلم

اره شایدم واس همونه خیلی نکوب که خمیر شه

عضو گروه بنفش💜 ب امید روزی که برگردم به وزن ۵۵😈 وزن اولیه ۶۷👻 

این پروفایلت چه معنی داره ؟؟؟؟ 

فقط خواستم بدونم 

به من حس بدی رو القا می‌کنه .... انسان شاخ دار 😳😳😐🙁

بزرگ کسی است که قلبش کودکانه💗💓                                قهرش بی_کینه 🤍                                                                    دوست داشتنش بی_ادعا💖                                                         و بخشش او بی انتهاست.  🎁💗♾️                    انسان زود پشیمان میشود.                                                       گاه از گفته 😣  و گاه از نگفته هایش.🥺                                       اما سراغ ندارم کسی را🤷🏻‍♀️                                                         که از مهربانی پشیمان باشد🌹🤗                                             خوش به حال آنکه خوب میداند ☺️☺️☺️                                                            مهربانی منطقی‌ترین گفتگوی زندگیست.... 🌹🌷🌺. 
من اصلا توی دستم نمیتونم بگیرمش اینقدر خمیره می چسبه    

وقتی دستتو کمی خیس کنی و بکشی روش دیگه نمچسبه راحت روش هم یکدست میشه 

بزرگ کسی است که قلبش کودکانه💗💓                                قهرش بی_کینه 🤍                                                                    دوست داشتنش بی_ادعا💖                                                         و بخشش او بی انتهاست.  🎁💗♾️                    انسان زود پشیمان میشود.                                                       گاه از گفته 😣  و گاه از نگفته هایش.🥺                                       اما سراغ ندارم کسی را🤷🏻‍♀️                                                         که از مهربانی پشیمان باشد🌹🤗                                             خوش به حال آنکه خوب میداند ☺️☺️☺️                                                            مهربانی منطقی‌ترین گفتگوی زندگیست.... 🌹🌷🌺. 
این پروفایلت چه معنی داره ؟؟؟؟  فقط خواستم بدونم  به من حس بدی رو القا می‌کنه .... انسان ...

این شخصیت اصلی فیلم مالیفیسنت هست اگه ندیدی فیلمشو ببین چون من عاشقشم خیلی خوبه  

نقششو انجلینا جولی بازی کرده کاراکترش همون کسیه که میاد زیبای خفته رو طلسم میکنه داستانش همونه

این شخصیت اصلی فیلم مالیفیسنت هست اگه ندیدی فیلمشو ببین چون من عاشقشم خیلی خوبه     نقششو ...

عه راست میگی این انجلیناست‌