2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من چندساعت پیش پختم وا نمی ره که یه تخم مرع شکوندم رو رنده شده سیبزمینی ابپز و پیاز رنده کردم سیر دو حبه نمک زردچوبه روعنشو بزار داع شه بنداز بعد کم کن تا بپزه بمرور کوچولو بنداز که خمیری نشن هما جاش سرخ شه

من همین کارو میکنم شل میشه سرخ کردنش عذابه

تخم مرغ میزنی بهش؟

خوب ورز میدی؟؟

تخم مرغ چند تا میزنی

خیلی زیاد باشه سیب زمینی ۲ تا میزنم ، کم باشه همون یدونه

از ۲تا بیشتر نزن اینم در صورتی ک زیاااد باشه سیب زمینی هات

عضو گروه بنفش💜 ب امید روزی که برگردم به وزن ۵۵😈 وزن اولیه ۶۷👻 

به خاطر همین من همیشه خرابشون میکنم 😂😂😂🌱

باباکرم میخواد دلو میکشه به دندون 💃😀 باباکرم میخواد جوری همه بگن جون 💃😀😂  باباکرم میخواد دوباره بلرزونه 💃😀😂 جوری یهو خفن میاد که همه کف کنن  برن خونه 💃😀 😂  میریم تعطیلات یعنی میریم یه جا پلاس شیم 😀💃😂 میگم میشه  شمالو ترجیح داد  تو میگی خزه باکلاس شیم 😀💃😂 ساقی هستم چیزی خواستین درخدمتم 😂💃😀🍺 ارسال به تمام کشور 😂😎💃👋🍺

منم نمی‌دونم من فقط قبل سرخ کردن یک مقدار آب برمیدارم وقتی کوکو رو شکل دادم دستمو یک مقدار خیس میکنم و روی سطحش رو صاف میکنم خیلی بهتر میشه 

فقط روغن داخل ظرف به خاطر آب یک مقدار جیز جیز میکنه و بعضاً کمی میپره رو دستت اولش که میخوای بذاری 

ولی خوب از آب درمیاد

بزرگ کسی است که قلبش کودکانه💗💓                                قهرش بی_کینه 🤍                                                                    دوست داشتنش بی_ادعا💖                                                         و بخشش او بی انتهاست.  🎁💗♾️                    انسان زود پشیمان میشود.                                                       گاه از گفته 😣  و گاه از نگفته هایش.🥺                                       اما سراغ ندارم کسی را🤷🏻‍♀️                                                         که از مهربانی پشیمان باشد🌹🤗                                             خوش به حال آنکه خوب میداند ☺️☺️☺️                                                            مهربانی منطقی‌ترین گفتگوی زندگیست.... 🌹🌷🌺. 
من خیلی سختمه اما سعیمو میکنم اون دفعه سپردم به مامانم خرابش کرد😂

اره خیلی سخته 😂🌱🤶 

باباکرم میخواد دلو میکشه به دندون 💃😀 باباکرم میخواد جوری همه بگن جون 💃😀😂  باباکرم میخواد دوباره بلرزونه 💃😀😂 جوری یهو خفن میاد که همه کف کنن  برن خونه 💃😀 😂  میریم تعطیلات یعنی میریم یه جا پلاس شیم 😀💃😂 میگم میشه  شمالو ترجیح داد  تو میگی خزه باکلاس شیم 😀💃😂 ساقی هستم چیزی خواستین درخدمتم 😂💃😀🍺 ارسال به تمام کشور 😂😎💃👋🍺
2810