2777
2789
عنوان

یادروز زایمانم میفتم خندم میگیره😆

| مشاهده متن کامل بحث + 121255 بازدید | 1273 پست
😐😐😐😐 این الآن منی هستم که طبیعی بودم وهمچین حرفیو نزدم . اینقدر بعدش راااحت بودم که نفس راحت ...

عزیزم من یه ترس دارم چطور جای بخیه هارو میشه شست 😢😢مگه زخم نیست درد نداره ؟

واسه سللامتی تودلیم میشه صلوات بفرستید    ☺️                       دخترم بااومدنت شدی تمام دنیام😍😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خانومای نی نی سایت همشون بعد زایمان طبیعی تازه تنگ تر هم میشن، شکماشون هم کلاً صاف تر میشه،&nb ...

حرف حساب

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو
توی بیمارستان خصوصی اینطور نیست یه اتاق بزرگ با همه تجهیزات برای یک نفره

من دولتی بودم دقیقا همینجو  بود یه اتاق بزرگ با همه تجهیرات 

اصلا تعجب کردم اسی گفت ۴ نفر بودیم  اینجوری که آدم خجالت میکشه

خدارو شکر شهر ما اینجوری نیست

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

دقیقا جملت شبیه جمله عروس دایی شوهرم بود تازه زایمان کرده بودم حتی بخیه هم نکشیده بودم خودش هنوز بچه ...

انتخاب زايمان خوب براي هر كسي متفاوته شما ترجيح دادين طلا بخرين اطرافيان من ترجيح دادن سزارين بشن چرا دلتون شكست؟

من خودم يه روز بخوام زايمان بكنم هرگز نميرم بيمارستان دولتي و پولش رو بدم طلا بخرم حاضرم كل طلاهام رو هم بفروشم برم بيمارستان خصوصي و سزارين بشم اما خوب بيمارستان دولتي نرم اين انتخاب منه با توجه  به اطلاعاتم و شرايط جسمي و روحي ام اين انتخاب رو ميكنم شما هم دوست داشتين برين بيمارستان دولتي پولشو بدين طلا بخرين براي خودتون اينكه دل شكستن نداره

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
من زایمان اولی بیمارستان جوری بود همه کنار هم بودن ولی واسه دومی بیمارستان دیگه رفتم همینجوری جدا بو ...

آره راست میگی آدم استرس میگیره 

من جدا بود اتاقامون خیلی خوب بود 

تازه پرستارها هم خدایی میرسیدن با اینکه دولتی بود 

حتی منو کلی باد میزدن عرقم رو خشک میکردن 

در کل مهربون بودن من ازشون راضیم خدا هم راضی باشه

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

یه کلیپ خارجی میدیم مرده داشت رانندگی میکرد بسمت بیمارستان زنه هم صندلی جلو درد میکشید و خودشو داده بود جلو بعد دست کرد تو شلوارش بچه رو دراورد 😁

همیشه خواسته‌ام از خدا فقط او را،   چنان‌که خسته‌تنی چای قندپهلورا ☕☕☕
حوله  لباس سایز یک و دو و سه از هر کدام دو عدد  دوست و پتو  پستونک شیشه شیر وان حم ...

خیلیی منون از وقتی که گزاشتین

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
لباس سایز ۰ و ۱ از هرکدوم ۳ دست کامل بگیر ناخن گیر و برس و پوشک سایز ۰ و شامپو بدن و شامپو سر برا نی ...

فدات عزیز دلم باردار نیستم اقدامم 😘

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇

چجوری زور بزنیم ولی مدفوع نکنیم😥

دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله   
بچها من واقعا از زایمان میترسم ‌.ولی شوهرم عاشق بچست الان ۲۸ سالمه نمی‌دونم چیکار کنم که عشق بچه از ...

عزیزم ترست بیخودیه

نمیدونی بچه چقدر شیرین وقتی میاد به زندگیت ، میبینی قبلش اصلا زندگی نمی کردی،  ادای زندگی در نمیاوردی،  آن شا الله خدا به همه بچه بده

من دو تا زایمان طبیعی داشتم و الان یه تو راهی زایمان هام حداقل ۱۳ ساعت طول کشیدن ولی اوایلش که دردت شدید نیست اواخرش زیاد میشه و اصلا غیر قابل تحمل نیست 

من دردهای بدتر از زایمان کشیدم 

عقرب سیاه نیشم زد تا پای مرگ رفتم اولش درد خیلی شدید و بعد کم کم فلج میشی 

بعد زایمان اولم ، رباط پام بخاطر تصادف آسیب دیده بود ، چهل روز درد می کشیدم ، نه می تونستم دراز بکشم نه پاشم نه بشینم وحشتناک بود ، هر روز با خودم میگفتم اگه زایمان بود بهتر بود لااقل یه روزه تموم میشد

سرم ضربه خورده بود تا یه هفته فقط حالت دراز کش بودم تا سرم رو یه ذره تکون میدادم بالا میخوردم و سر گیجه شدید داشتم ، خانواده شبهای اول نمیزاشتن بخوابم می ترسیدن تو کما برم

مطمئنم خیلی از کاربرهای اینجا هم دردهای بدتر از زایمان تجربه کردن

خیلی ها حتی نیم ساعت درد نمیکشن و بچه شون بدنیا میاد

من روی تخت زایمان بودم سر بچم داشت میومد بیرون من داشتم نعره میکشیدم مامای بیشعور برای اینکه دکتر بر ...

چکار به دکتر داره .ماما خودش بدون دکتر هم کارش رو بلده .وقتی دکتر رو صدا میزنن که زایمان مشکل دار بشه