بچها میشه یه چیزی بگم اگه به شما نگم ممکنه برم پیامش بدم باز جواب نده آبروم بره
تو راهه زیاد آنلاین نمیشه میشه عا میبینم لایک میکنه پستا بقیه رو ولی چیزی نمیذاره پیجش استوری هر دو هفته یکی میزاره امروز دیدم توراه خراسان جنوبی بود
استوری عاشقونه بود آهنگش اینه که میگه تو مثل من رویاتو میبافی با دست من موهاتو میبافی خواننده رو تگ کرده بود نوشته بود این آهنگ هیچ وقت قدیمی نمیشه
یه حسی بهم میگه کسی تو زندگیش نیست
دو ماهه کات کردیم
دلم میخواد تو این ۷ماه که من کنکور دارم هر روز هر روزش بار گیرشون بیاد یعنی وقت نکنه یه روز خونشون بمونه نتونه دختری رو ببینه آرزو میکنم اینطوری بشه اینجوری هم اون سود میکنه هم من😂
تا وقتی که من پزشکی قبول بشم با دست پر دوباره همو ببینیم یعنی امکانش هست یه روزی بشه؟
بعدش من برم باشگاه هیکلم خوب شده باشه برسم به یکی دوتا از آرزوهام بعد ببینمش اون بگم دلم برات تنگ شده ببینیم همو
واقعاً میدونم رویایی دارم فکر میکنم ولی چیکار کنم حسم اینه که دوباره سر راه هم قرار میگیریم چون هر دومون شرایط وارد رابطه شدن نداشتیم رفتارش جوری بود که دوستم نداشت ولی خب شرایطش ام جور نبود نمیدونم دلیلش چی بود که رفت کاش یه ذره بهم حس داشت
آخه بغلم کرد رابطه جنسی که نداشتیم ولی خب دیدم کشش داره سمتم منم دارم بهش خیلی زیاد
بار دومم ذوق داشت برا دیدنم (حتی فهمید شهرشونم یکم دوره شهرامون از هم )سریع اومد پیشم نفهمیدم چیشد یهو اون شب که دیگه جواب نداد
دیدی بعضی وقتا بعضیا میرن مطمئنی دیگ نمیان من برا این آدم اصلا همچین حسی ندارم بنظرم برمیگرده کاش تا دوسش دارم بیاد