2777
2789
عنوان

جاری و شوهرم

6946 بازدید | 143 پست

خانما جاری من از یه شهر دیگه اومده اینجا شهر ما 

قشنگ شوهرم جوری تحویلش میگیره کارایی میکنه برای من نکرده هر جا میره پشت سر اون میره همه چی  رو با اشتیاق فراوان توضیح میده ولی به من میرسه آی سرم نمیتونم تکون بخورم از پادرد کمر درد آی خوابم میاد

اون هر جا بگه میبره شوهرشم دور سرش میچرخه

مشکوک بشم یا نه 

دختره هم خیلی اهل دعا ایناست خدایی خیلی میترسم

در ضمن من گناه جاریم رو نمیشورم گناه از طرف شوهرم هست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقاً به هرزه بودنش شک کن. 

جاری و شوهر اشغال منم همین بودن.

آخرش هرزه خانم رو طلاق دادن تا من راحت شدم.

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

منم یکم زیاد حرف بزنم شوهرم خرابم میکنه میگه بس کن دیگه اینقدر دلم میشکنه جدیدا اینجوری شده از اول زیاد خوب به حرفام گوش نمیکرد میگم دیگه باهاش اصلا حرف نمیزنم حسرت به دل بمونه نمیتونم

اتفاقاً به هرزه بودنش شک کن. جاری و شوهر اشغال منم همین بودن.آخرش هرزه خانم رو طلاق دادن تا من راحت ...

میدونی نمیخوام قضاوت کنم ازدواج با برادر شوهرم هم داستان داشت برادر شوهرم زنش و طلاق داد این گرفت 

بخدا بیرون برام زهر مار کرد چند وقته منو بیرون نمیبره میگه حال ندارم ولی برای این

در هر صورت شما مقصر نیستی جانم وتقصیر اون دونفره 

ولی خوب شما هم مثل جاریت به خودت میرسیو اهل ناز و عشوه هستی؟ 

یه بهانه ای جور کن جاری زودتر بره خونشون

نمیدونم چی بگم

مردها به نامسشون هم رحم ندارن🥲💔