2777
2789
عنوان

بعد هفت سال بالاخره مادر شدم

593 بازدید | 59 پست

میشه از علائم ماهای اولتون بگین 

و مراقبت های مهم

ممنون میشم❤️

خـــــــــدا عاشقتم                                                                   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیکار کردی حامله شدیالان تو باید بگی اسی نه ما😂

۶ماهه تو اقدامم 

این ماه با دگ دکترم قرص و امپول اضافه کرد به داروهام

خـــــــــدا عاشقتم                                                                   

چه تاپیک حال خوب کنی😍🥺

«پرسیدند:آیا‌ او را در حدِ مرگ دوست داری؟        گفتم:بالای قبرم از او صحبت کن و ببین چطور مرا زنده می کند...🌱🤍»                                                                «چگونه می‌شود به شاخه‌ی شکسته فَهماند که باد عذر خواهی کرده است...؟❤️‍🩹»                                                    #محمود_درویش🌱💎

اول از اینکه مبارکه 🥰

دوم از اینکه به پزشک خوب پیدا کن تحت نظر باشی 

سوم یه سری ازمایشات واسه سه ماهه اول هستش

چهارم یه سری غذا ها مثل ال هویج زعفران ماهیی و چیزای گرم نباید بخوری 

مسافرت نری

تغذیه خیلی خیلی مهمه چیزای مقوی حتما بخوری

سعی کن کار سنگین این وقتا انجام ندی

رابطه کمتر داشته باشی

رنگ و کاشت نزاری 

حالا بقیشو دکتر راهنمایی میکنه 

انشالله خیره

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️

خدا صدای ادما رو وقتی تو خوشحال ترین لحظاتشونن میشنوه واسه اینده همه بچه هامون دعا کن. 

اگه حس کردی تهوع داری این زنجبیل و این چیزا رو‌نخور ک مث‌من کهیر نزنی صاف برو دکتر

ممکنه افت فشار پیدا کنی یا برعکس فشارت بره بالا 

مایعات زیاد بخور 

حس خواب الودگی ممکنه پیدا کنی 

گهواره رو نصب کن هفته ب هفته حالتاتو میگه بهت میگه الان بچت چ شکلیه و چیاش تشکیل شده 

وقت سونو و ازمایشاتتم میگه