2777
2789
عنوان

یادروز زایمانم میفتم خندم میگیره😆

| مشاهده متن کامل بحث + 121255 بازدید | 1273 پست
بعنی مادربزرگ شما زایشگاه زایمان میکرده ؟؟ من مامانم8تا بچه داره.. فقط من و خواهر کوچیکم رو بیمارستا ...

ارع چون اونموقه تازه در اومده بود و مامانمم بچه اخری بودش به خاطر همون 

خدایا فقط خودم و خودت میدونیم که چه کارایی برام کردی... پس شکرت واقعا شکرت🌻💜
من دوروبرم همه سز اختياري اند يكي از فاميلامون بيمارستان لاله هفته پيش سز اختياري شد راحت هم دكتر قب ...

دقیقا جملت شبیه جمله عروس دایی شوهرم بود تازه زایمان کرده بودم حتی بخیه هم نکشیده بودم خودش هنوز بچه نداشت نمیدونم چیشد یهو تا نشست گفت همه فامیلای ما خصوصی سزارین شدن من خیلی دلم شکست منم میتونستم خصوصی برم ولی پولشو دادم واسه خودم سینه ریزخوشگل گرفتم و تو بیمارستان دولتی تو بهترین شرایط سزارین شدم حتی یه لحظه هم درد زایمان نکشیدم همیشه براش دعا کردم

الان خودش دو قلو باردار😂😂😂

ﯾﻪ همکلاسی داشتیم اﺳﻤﺶ ﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﻮد استاد همیشه اول ﻓﺎمیلو می گفت ﺑﻌﺪ اسمو.وﻗﺘﯽ اوﻟﯿﻦ بار ﺻﺪاش ﮐﺮد ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎﻗﺮ ﺑﯿﺎد!!! با ﺣﺮﮐﺖ زﯾﮕﺰاﮐﯽ رفت ﭘﺎی ﺗﺨﺘﻪ!! استاد گفت:چته؟ﭘﺴر :ﺧﻮدﺗﻮن ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎ.. ﻗﺮ ﺑﯿﺎد!! ﻫﯿﭽﯽ دﯾﮕﻪ! ﮐﻞ ﮐﻼس ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ! 😂😂😂😂این تنها جوکی بود که خیلی باهاش خندیدم گفتم شمام در جریان باشین😐😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باحال بود. ولی میگم مگه شکم اول نبودی؟؟پس چطور اپی واینا بهت نزدن؟؟ شکم اول اونم به‌پهلو پارگی مید ...

میشه درخواست دوستیمو قبول کنین؟

خدایا  بابت تموم اون چیزایی که دادی و ندادیو میخوای بعدا بدی ندادیو نمیخوای بدی دادیو قدر ندونستم گرفتی شکرت...     خدایا باتو هر چیز غیر ممکنی ممکن میشه بارالله شکرت ...خدایا بخاطر اینکه ابرومو نبردی و دیدیو دم نزدی و با لطفت غمو از دلم بردی شکرت ... 
گشتم نبود

دوسه نفر هستن چرا.

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
خوش به حالت.... من اصلا خاطره ی خوبی از زایمان م ندارم.... خییییییلی درد کشیدم.... آخرم رفتم س ...

منم زایمان اولی کلی درد کشیدم اذیت شدم 

سال بد دقیقا روز تولدش دل درد شدید گرفتم بردنم دکتر 😂یادش بخیر

خانوما شما همتون تو اتاق زایمان جیغ و داد میکردید اخه اینجوری که بدتره جوری نیست که بشه تحمل کرد و ج ...

من به لطف همین تاپیک ها زایمان طبیعی خوبی داشتم

تعجب میکنم بعضی‌ها ازین موضوع ها انتقاد میکنن

عزیزم اون ثانیه ای که درد نداری نباد زور بزنی و داد بزنی هم خسته میشی هم وقتش نیست پاره میشی

فقط نفس عمیق بکش 

لحظه ی دردت تا میتونی زور بزن

اونجوری نیست ک پشت هم درد داشته باشی مثلاً 5ثانیه درد داری 5, ثانیه استراحت

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم
ببخشید من تجربه زایمان ندارم الانم حامله ام مگه موقع زایمان همه کنار همن یعنی تو یه سالن هستند 

من بیمارستان دولتی بودم ولی هر کس یه اتاق جدا داشت با تمام امکانات

بیمارستان شهر ما بخش زایمانش فوقالعاده تمیزه دقیقا مثل خصوصی 

هر کس هم یه اتاق مجزا داره 

کنار هم خیلی بده آدم خجالت میکشه

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

روز بستری شدن که نباید غذا بخوری.تازه به شما امپول فشارم زدن تعجب مبکنم تو اتاق زیمان براتون ناهار آ ...

واسه منم صبحانه و ناهار آوردن 

من خودم حال خوردن نداشتم نخوردم فقط دو قاشق سوپ خوردم

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

شکم چی؟ تخت میشه یا با سز فرق نداره؟

برای گشادی بنظرم بستگی به دکتر و مامایی که بخیه میزنن داره مثلا یکی از دوستام ماما خصوصی داشت خوب براش بخیه زده بود ولی من خودم نه راضی نیستم یکم حس میکنم گشادی داره و باد واژن هم گرفتم ، شکم هم یکم بزرگ مونده ولی اگه ورزش کنم می‌ره که اونم تنبلی میکنم 😁

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made
من بیمارستان دولتی بودم ولی هر کس یه اتاق جدا داشت با تمام امکانات بیمارستان شهر ما بخش زایمانش فوق ...

من زایمان اولی بیمارستان جوری بود همه کنار هم بودن ولی واسه دومی بیمارستان دیگه رفتم همینجوری جدا بود خیلیم خوب بود 

وقتی همه هستن آدم استرس میگیره هم بخاطر وضعش و دیده شدن هم جیغ های بقیه بدتر حال آدمو خراب می‌کنه 

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made