2777
2789
عنوان

بیماری خودایمنی کبد ( pbc و هپاتیت اتوایمیون)

| مشاهده متن کامل بحث + 31537 بازدید | 248 پست
جانم عزیزم درخواستت برام نیومده

سلام خواهرم.امیدوارم حالتون خوب باشه و سلامت باشید من  متوجه شدم همسرم به این بیماری مشکوک هستش اگه امکانش هست درخواست بنده رو قبول کنین و کمی راهنماییم کنید ممنونم خیلی وحشت کردم.

سلام خدمت همه دوستان انجمن و تاپیک بیماران‌ خودایمن کبد ( pbc , هپاتیت اتوایمیون ،psc و ...) گروهی د ...

سلام منم بیماری خودایمنی کبد دارم میشه لطف کنید منم لینک گروه تلگرام عضوکنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به دوستان عزیزم .سال پیش همین موقع بیماری هپاتیت اتوایمیون رو با نمونه برداری از کبد برام تشخیص ...

سلام.میتونم چند تا سوال ازتون بپرسم در مورد این بیماری لطفا،؟

سلام بله بفرمایید

سلام امیدوارم سلامت باشید.راستش خواهرم من تازه متوجه شدم خانمم مشکوک به این بیماریه خیلی ناراحتم میخام ببرمش پیس دکتر زالی یا دکتر حامد زمانی.شما چه دکتری پیشنهاد میکنید و اینکه در کل تحمل این بیماری خیلی سخته؟میشه کنترلش کرد یا عذاب اوره؟چجوریه من خیلی تو شوک هستم الان

سلام امیدوارم سلامت باشید.راستش خواهرم من تازه متوجه شدم خانمم مشکوک به این بیماریه خیلی ناراحتم میخ ...

سلام ممنونم

اصلا نگران نباشید بیماری قابل کنترل هست یه مدت دارو مصرف میکنن بعدش دارو قطع میشه و فقط دوره ای باید چک بشن که بیماری دوباره فعال نشه

خانمتون اول باید استرس اضطراب فکروخیال از خودش دور کنه خیلی تو بهبودی تاثیر داره

۷ هشت سالی هست که بیماری بنده خاموش هس و دارویی مصرف نمیکنم

من دکتر محمد امانی و خیلی قبول دارم بخاطر همین بیماری به دلایلی مدتی تحت نظر ۴ تا دکتر گوارش مختلف بودم ایشون حاذق ترند

هم جوان هست و هم با تجربه به روز و الکی به بیمار استرس نمیدن وتشخیصشونم عالیه

ان شالله که بهبودی کامل حاصل بشه به امید خدا

مهربون باشیم
سلام ممنونماصلا نگران نباشید بیماری قابل کنترل هست یه مدت دارو مصرف میکنن بعدش دارو قطع میشه و فقط د ...

سلام ممنون از توجهتون منتظر پاسختون بودم اخه خیلی نگران همسرم هستم.من میش دکتر امیر علی سهراب پور وقت گرفتم میشناسیدشون؟

سلام ممنون از توجهتون منتظر پاسختون بودم اخه خیلی نگران همسرم هستم.من میش دکتر امیر علی سهراب پور وق ...

بچه کوچیک دارم نمیرسم بیام بخاطر همون طول کشید جوابتونو بدم

نگرانیتونو درک میکنم اما نترسید 

متاسفانه نمیشناسم

مهربون باشیم
بچه کوچیک دارم نمیرسم بیام بخاطر همون طول کشید جوابتونو بدمنگرانیتونو درک میکنم اما نترسید متاسفانه ...

خدا فرزندتونو نگه داره ماام میخاستیم برای بارداری اقدام کنیم که متوجه شدیم انزیم ها بالاست و شک به این موضوع کردم به هر حال ممنون از دلگرمیتون دیگه مزاحمتون نمیشم

خدا فرزندتونو نگه داره ماام میخاستیم برای بارداری اقدام کنیم که متوجه شدیم انزیم ها بالاست و شک به ا ...

متشکرم

حتما باید با فیبرو اسکن یا بیوپسی کبد مطمئن بشید که هپاتیت اتوایمون هست فقط به آزمایش اکتفا نکنید

ان شالله چیز خاصی نیست 

اینم برای آینده بگم که تصمیم برای بچه داری گرفتین نگران نباشین مشکلی برای بچه به وجود نمیاد من کلی تحقیق کردم 

خواهش میکنم

مهربون باشیم
متشکرمحتما باید با فیبرو اسکن یا بیوپسی کبد مطمئن بشید که هپاتیت اتوایمون هست فقط به آزمایش اکتفا نک ...

خدا خیرتون بده که راهنمایی کردید چشم.ماهم تهران هستیم اگر کاری کمکی از دست ما بدمیاد بگین انجام وظیفه میکنیم.ممنونم

متشکرمحتما باید با فیبرو اسکن یا بیوپسی کبد مطمئن بشید که هپاتیت اتوایمون هست فقط به آزمایش اکتفا نک ...

سلام مجدد.شما چند سال کورتون مصرف کردید؟ایا عوارضی داشته براتون غیراز ساییدگی سر استخوان ران که فرمودید.و اینکه میگن قرص آزارام تو بارداری نباید مصرف بشه شما تو بارداریتون جای ازارام قرص دیگه ای داشتید؟