2777
2789
عنوان

بیماری خودایمنی کبد ( pbc و هپاتیت اتوایمیون)

| مشاهده متن کامل بحث + 31549 بازدید | 248 پست
سلام و احترام چشم من بعد سعی خواهم کرد مقالات جدید را به اشتراک بزارم. شکر خدا وضعیت بیماریم خوبه و ...

الحمدالله انشالله که همیشه سالم باشید و زندگی بر وفق مراد

بله خیلی خوب میشه اخرین مقالات و جدیدترین روشهای درمان بررسی و مطالعه بشه 

سلام به دوستان عزیزم .سال پیش همین موقع بیماری هپاتیت اتوایمیون رو با نمونه برداری از کبد برام تشخیص دادن از ابتدا کورتون و آزارم برام تجویز شد شکر خدا بعد از ۳ ماه مصرف کورتون قطع و فقط روزی ۲تا ازارام میخورم.بیماری از همون ماه اول کنترل شد ودر مرحله خاموشی رفته.این پست رو گذاشتم که دوستان زیاد نگران این بیماری نباشن فقط باید داروها درست به اندازه وسروقت مصرف بشن و آزمایشات هم مرتب انجام بشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام خدمت همه دوستان انجمن و تاپیک بیماران‌ خودایمن کبد ( pbc , هپاتیت اتوایمیون ،psc و ...) گروهی در تلگرام برای این بیماران به نام ( حس خوب زندگی)  وجود دارد که می توانند با دیگر بیماران تعامل داشته باشند و نظرات و تجربیات خودشون رو به اشتراک بگذارند.

لینک گروه : ( متاسفانه به جهت محدودیت انجمن امکان درج لینک وجود ندارد و دوستانی که خواهان عضویت هستند ، شخصی پیام بفرستند ) 

توجه : خواهشمندم فقط دوستانی که بیماری خودایمن کبد دارند درخواست بفرستند ، و در صورت عضویت  از هر گونه مزاحمت و ورود به پی وی دیگران خودداری فرمایید ، اجازه بفرمایید که این بستر با رعایت مسائل اخلاقی در فضایی آرام ، صرفا جهت مطرح کردن دغدغه و تجربیات بیماران باشد .

آرزوی سلامتی .

سلام خدمت همه دوستان انجمن و تاپیک بیماران‌ خودایمن کبد ( pbc , هپاتیت اتوایمیون ،psc و ...) گروهی د ...

من تو پی وی براتون پیام دادم گفت نمیشه فقط به دوستاتون میشه پیام فرستاد ممنون میشم منم به گروه تلگرامی ادد کنید

سلام خدمت همه دوستان انجمن و تاپیک بیماران‌ خودایمن کبد ( pbc , هپاتیت اتوایمیون ،psc و ...) گروهی د ...

سلام... روزتون بخیر.... منم این بیماری رو دارم.... میخواستم اگر مقدوره کانال رو برای منم بفرستید.... ممنونم

فرستادم خدمتتون

و اینکه یه سوال داشتم از حضورتون.... من هپاتیت خود ایمنی دارم... دکترم آقای دکتر علویان هستن.... التهاب شدید کبد دارم.... دکتر یک ماه فرمودن روزی 6 عدد پردونیزول 5 و یه قرص دیگه مصرف کنم.... الان یک هفتست قرصارو که میخورم نفخ شدید میکنم جوری که از نفخ زیاد کبدم درد میگیره و به پشتم میزنه.... از امروز سعی کردم غذاهای سرد و نفاخ نخورم.... شما تجربه ای در این مورد داشتید.... آنزیم‌ها رفتن بالای 1000 که الان  ast232 و alt360 هستن... بیلیروبین از 14 اومده روی 11 با یک هفته استفاده از قرص ها.... پلاکتم  نرمال شده... توی نمونه برداری زده هپاتیت مزمن کبدی که شدیده و فیبروز شدید.... توی فیبرو اسکن زده اوایل سیروز.... دکتر فرمودن به احتمال زیاد قابل برگشته.... ممنونم جوابم رو بدید

و اینکه یه سوال داشتم از حضورتون.... من هپاتیت خود ایمنی دارم... دکترم آقای دکتر علویان هستن.... الت ...

سلام و احترام 

در مورد نفخ من این مساله رو نداشتم اما بعد دوماه دوز مصرفی داروها با توجه به روند کاهش آنزیم های کبدتون کاهش پیدا کرد ، در مورد مرحله بیماری بله شبیه هم هستیم و منم هنگام مراجعه به پزشک و نمونه برداری فیبروز پیشرفته و اویل سیروز بود که خدا رو شکر بعد از یکسال مصرف داروها آنزیم ها به حالت نرمال برگشتند و اول به توصیه های پزشکتون عمل کنید به خصوص دکتر علویان که صاحب نظرند و دوم ورزش و تغذیه روزانه دقت کنید مطمن باشید با رعایت این موارد بیماری قابل کنترل است.

سلام و احترام  در مورد نفخ من این مساله رو نداشتم اما بعد دوماه دوز مصرفی داروها با توجه به رو ...

خیلی ممنونم خانم عزیز بابات پاسخ گوییتون.... والا دیروز سردی نخوردم مشکلی نداشتم و خیلی راحت بودم... چون واقعا بحث سلامتی هستش داروها رو به موقع مصرف میکنم.... دکتر علویان فرمودن این یک ماه هیچ فعالیتی نداشته باشم و فقط استراحت کنم.. حتی پیاده روی هم نداشته باشم.... زود خسته میشم.... عذر میخوام شما زردی داشتید و اگر بله چه مدت طول کشید از بودنتون بره؟ و اینکه من یک مقدار کم ساق پام و دستام درد میکنن... شما هم اینطور بودید؟ 

الان وضعیت کبدتون به چه صورته؟ 

راستی ممنون میشم اون گروه تلگرام رو که فرمودید برای منم بفرستید... انشاالله خدا به همه بیماران من جمله شما سلامتی بدن

شما فیبروز ذاشتین خوب شذین؟من از استرس دارم مییمرم همش فکرمبکنم راهی نقست دیگه نمونه گیریم کردن

بله منم فیروز پیشرفته داشتم و توصیه می کنم مطالب تاپیک‌ را یکبار بخوانید قطعا کمک شایانی به روحیه و نحوه برخورد با بیماری خواهد کرد