2777
2789
عنوان

بیماری خودایمنی کبد ( pbc و هپاتیت اتوایمیون)

| مشاهده متن کامل بحث + 31549 بازدید | 248 پست
 کبدم فیبروز پیشرفته شده با توجه به نتیجه فیبرواسکن و نزدیک به سیروز هست دکتر واسم پردنیزول و ا ...

سلام عزیزم انشالله که هر چه زودتر سلامتیتو بدست بیاری من برادرم به این بیماری مبتلا شده اگه تمایل داشتی خصوصی بهم پیام بده تبادل اطلاعات کنیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم انشالله که هر چه زودتر سلامتیتو بدست بیاری من برادرم به این بیماری مبتلا شده اگه تمایل دا ...

سلام . این بیماری در خانواده یا فامیل شما وجود داشته ؟

سلام اصلا نگران نباشید. حتما حتما حتما اگر در شهر شما بیمارستان پیوند هست به اونجا مراجعه کنید ...

سلام به امید بهبودی مادرتون ، اگر ممکنه توضیح بفرمایید چگونه متوجه شدید شما هم این بیماری را دارید( علائم ) و چه آزمایش های برای تشخیص آن انجام دادید؟

سلام به امید بهبودی مادرتون ، اگر ممکنه توضیح بفرمایید چگونه متوجه شدید شما هم این بیماری را دارید( ...

سلام و وقت بخیر میشه چنتا سوال در رابطه با هپاتیت اتوایمیون بپرسم ؟

خانم میشه لطفا بمن کمک کنید ؟ بیماری نادری هست من خیلی نگرانم حالم بده ، شما ازمایش asma دادین ؟ مال من اون مثبته ، فیبرو اسکنم خوبه ولی علایم خیلی بدی دارم ، مفصل درد اهن بالا قند ۱۰۵ ، رگای بدنم مشخص شده کلا خیلی نگرانم ، در نهایت چی میشه ؟