2777
2789
عنوان

بیماری خودایمنی کبد ( pbc و هپاتیت اتوایمیون)

| مشاهده متن کامل بحث + 31549 بازدید | 248 پست
عزیز گروه رو برای من هم میفرستید

بدلیل محدودیت انجمن که فقط به دوستان میتوان پیام ارسال کرد متاسفانه امکان ارسال لینک گروه نبود، اگر درخواست رو‌ پذیرفتید خدمتتون ارسال می کنم

بله منم فیروز پیشرفته داشتم و توصیه می کنم مطالب تاپیک‌ را یکبار بخوانید قطعا کمک شایانی به روحیه و ...

منم میتونم عضو گروهتون بشم بعذ یسوال دیگه تو جواب نمونه پاتولوژی ژده فیبروز 0 میدونید ینی چی و 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم میتونم عضو گروهتون بشم بعذ یسوال دیگه تو جواب نمونه پاتولوژی ژده فیبروز 0 میدونید ینی چی و

فرستادم خدمتتون 

🌹🌹 البته این گروه من نیست و عزیزانی معرفی کردند ، برای پاتولوژی هم فکر کنم در گروه بتونند کمک کنند

سلام دوستان گلم من تازه واردم اما مدتهاست نی نی سایت و میشناسم مدتیه استرس وحشتناک بابت هپاتیت خود ایمن دارم آنزیمهای کبدیم همه نرمال هستن و سونو هم کاملا نرمال بود اما پنج ماه پیش آزمایش asma و ana دادم هر دو مثبت بودن.من هر یه ماه آزمایشات کامل انجام میدم برای چکاب و جز یک بار آنزیمهای کبدیم بالا نرفته.انزیمهای کبدی چقد نشوندهنده هپاتیت خودایمن یا 

سلام دوستان گلم من تازه واردم اما مدتهاست نی نی سایت و میشناسم مدتیه استرس وحشتناک بابت هپاتیت خود ا ...

سلام عزیزم متوجه علت شدین؟ منم ازمایشک مشکوک به روماتیسم مفصلی بود ازمایش دقیقتر دادم منفی شد،انزیم کبدیمم نرماله،سونو هم مکشلی نداشت ولی گاهی زیر سینه سمت راستم و پشتم و گاهی پهلوم یا دستمم درد میگیره

سلام عزیزم متوجه علت شدین؟ منم ازمایشک مشکوک به روماتیسم مفصلی بود ازمایش دقیقتر دادم منفی شد،انزیم ...

عزیزم اگه کبدتون مشکلی داشت انزیمها بالا میرفت و دکتر ازمایشهای تخصصی تشخیص رو براتون درخواست میداد 

بدلیل محدودیت انجمن که فقط به دوستان میتوان پیام ارسال کرد متاسفانه امکان ارسال لینک گروه نبود، اگر ...

سلام

عزیزم امکانش هست منم عضو گروه تلگرام بیماری pbc کنید لطفا؟

ببخشید منم مبتلا به بیماری pbcهستم و آنزیمام ast225

Alt160

Alp1200

شده که تو یک ماه پیش حتی alp1900بود

سونوگرافی انجام دادم ولی جز کبد چرب یک به دو چیزی نشون نداد...

واسم یک دکتر معرفی کردن تو تبریز بنام دکتر حسن هاشمی که راستش از برخوردش خوشم نیومد و واسم قرص اورسوبیل300داده که روزی سه وعده بخورم و آزماشم نوشته که منتظر جوابشم و گفته باید نمونه برداری کبد بشین آخه amaبالای 200شده ،خیلی میترسم و نگرانم چون شما اهل ارومیه هستین و پیش دکتر شاطری رفتین بهتون پیام دادم و الانم یکی از آشناها تو تبریز دکتر خوش باطن رو معرفی کردن برام الانم درد عضلانی بازوها و ران اذیتم میکنه ولی فعلا خارش ندارم و پارسال داشتم...توروخدا جوابمو بده نگرانم

ببخشید منم مبتلا به بیماری pbcهستم و آنزیمام ast225Alt160Alp1200شده که تو یک ماه پیش حتی alp1900بودس ...

سلام و احترام

آرزوی سلامتی دوباره دارم براتون .

احتمالا دکتر هاشمی به بیماری خودایمنی کبد مشکوک شدند با توجه نتیجه ازمایش شما و با توجه به اینکه تنها راه تشخیص بیماری خودایمن کبد با دقت بالا ، نمونه برداری از کبد هست ، شما نمونه برداری رو انجام بدید و فعلا تغییر پزشک بدون نتیجه نمونه برداری کمکی نخواهد کرد . 

فعلا تا نتیجه نمونه برداریتون میاد قرص اورسوفار را حتما مصرف کنید ، مصرف نمک و غذای چرب را حذف کنید ، سبزیجات و ورزش را در برنامه‌روزانه بزارید .

پیشنهاد : تحت هیچ شرایطی و با توصیه اطرافیان سمت هیچ‌ گیاه دارویی و.... نرید . می تواند نتیجه معکوس و  خطرناکی برای کبد داشته باشد.

بدلیل محدودیت انجمن که فقط به دوستان میتوان پیام ارسال کرد متاسفانه امکان ارسال لینک گروه نبود، اگر ...

سلام خولین میشه منم به گروه اصافه کنید ممنون میشم 

ایدی تلگرام؛

@va7id

عدد هم لاتین