2777
2789
عنوان

پسرا از چه جور دخترایی خوششون میاد🙄😅

| مشاهده متن کامل بحث + 3487 بازدید | 92 پست
بانمک کی بودی تو!!!!!😅😅😎😎😎😎😎😎😎😎

با نمک دوس دخترم 🥴🥴🥴😀 الان رفته شام بیکارم 😕😂😂😆

کاربر پسر ‼‼ از یک دی نه پست نه تاپیک 😐👊 امشب شکستم .... 🖤💔 نمیتوتم درخواست قبول کنم شرمنده ام ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگ الان خیلی کم از دخترایی ک بوی پیاز میدن پیدا میشه😂

اره البته شوخی کردم. همه پسرا یا رخترا یه سلیقه ندارن  ولی به نظرم اکثرا دخترای بافهم و شعور رو دوست دارن برای زندگی تا دخترایی که فقط ظاهر خوبی دارن

انت نار و انا شمعه/ وادری ماطفیک دمعه/خاف تحرگنی حبیبی وننتهی بلایصوت😔

تو دل مردا واس همتون جا هست نگران نباشین😀

پسرک. عضو بودن من تو نی نی سایت یا خاله زنک بودن یا نبودن من به تو مربوط نیست!( کم گوی و گزیده گوی). زننده گل به خودی کلاس پنجم ب در مسابقات درون مدرسه ای. مزدور سابق اتیوپی. تحلیلگر مسائل تانزانیا. مبارز چریک در نی نی سایت. تا زمانی که جان در اکانت داریم در راه آزادی و تبعیض زدایی از نی نی سایت قیام میکنیم(سخنگوی گروهک مردان نی نی سایت)

ميشه لطفا گزارش بزنيد؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5247728/دال-شكلاتي-اماسكرينجواب-داد?page=1

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

از همه جور دختری خوششون میاد 

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...
2810