2777
2789
عنوان

پسرا از چه جور دخترایی خوششون میاد🙄😅

| مشاهده متن کامل بحث + 3487 بازدید | 92 پست

💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨‍👩‍👧‍👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نپرس پسرا از چه جور دخترایی خوششون میاد،بپرس خداازچه جور دختری خوشش میاد. پسراچندین  نفرن،اماخ ...

خب ماهم نگفتیم میخایم تغییر کنیم فقط دوس داریم نظراتتون رو بخونیم 

ولی باهات موافقم😁👍

از دخترای مستقل و اونایی که هدف دارن 

من تجربه خودم اینه 

لطفا... تتلیتی ها .اونایی ک طرفدار تتلو ان .اونایی ک شعراشو دوس دارن .اونایی ک قیافشو دوست دارن 😐😐😐😐😐😐😐نه منو ریپلای کنن ن لایکم کنن .ن تاپیکم بیان .مرسی اه .😐😒😒😒😒

بهتر بود می‌پرسید پسر ها اصلا میشه از دختری هم خوششون نیاد 

جواب سوال: نه چون از نظرشون هرگلی یه رنگی داره،😂😂😂😂

ولی جدا از شوخی خودتون باشید نه باب میل بقیه پسر و دختر هم نداره

من گمان میکنم که همیشه ذره ای دیوانگی برای خلق سرنوشتت لازم است #مارگارت_ یورسنار                              تو فکر می‌کنی که درد هیچوقت تموم نمیشه ولی میشه ولی اولش باید اجازه بدی درد وارد بشه نمیتونی باهاش بجنگی ازت قوی تره باید توش غرق بشی اما سرآخر یاد میگیری توش شنا کنی و با هر نفسی که باهاش میجنگی قوی تر میشی و بهت قول میدم بالاخره شکستش میدی.                               🎶🎤🏃🏻‍♀️ 
بهتر بود می‌پرسید پسر ها اصلا میشه از دختری هم خوششون نیاد  جواب سوال: نه چون از نظرشون هرگلی ...

اره موافقم باهات

همیشه میگن که خودت باش ببین کیا خود واقعیتو میخان🤣

ولی خب دوس داشتم نظرات رو بخونم😁

2810