2777
2789
عنوان

بررسی دبستانهای پسرانه تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 30159 بازدید | 313 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مریم جون سلام.خوبی؟
دخمل گلت خوبه؟مدرسه ی جدیدش چطوره؟
مریم جان پسر من سلام میره و تا حالا خیلی راضیم.
ولی اینو بگم که متاسفانه فضاش بسیار کوچیکه .
در ضمن علامه مدارس راهنمایی و دبیرستان هاش که امتحانشونو پس دادن و مدارسشون فکر میکنم تازه تاسیس هستند.
این دو آدرس هم یک سر بزنید...شاید به دردتون بخوره:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?pageNumber=5&threadID=65483

http://www.madresehclub.com/Topic.aspx?Title=پیش_دبستانی_ها_و_دبستان_های_مناطق_تهران&TID=1079&PID=6280
نیما یوشیج غیر انتفاعیه بین یادگار امام و فرحزاده تو خیابان ایثار مدرسه خوبیه و معمولا تو اسفند ماه امتحان ورودی داره که باید رزرو کرد قبلا پیش نداشت الانو نمیدونم پسر من سروش میره البته دولتی سر ایران زمین کلاس اوله
Lilypie Premature Baby tickers
مارجا جان..
پسر شما کدوم سلام میرن؟
ایا هردوتا دبستانشون فضای کمی دارن؟
ایا بچه باید پیش هم اونجا باشه تا دبستان رو راحت قبول بشه؟
واقعا نخبه پرورن؟
.
تو رو خدا ببخشین ولی خیلی سوال دارم و شدیدا وسواسی ام...
مامان آرتیمان جون
پسر من که آزمون ورودی رو قبول شد برای شعبه کامرانیه اسمشو نوشتم چون به خونمون نزدیکتر بو ولی بعد بنا به دلایلی منتقلش کردم به سلام پیروز.
عزیزم سلام یاسین فضای خیلی خوبی داره.سلام پیروز فضاش کمه.

والله دربارهی نخبه پروری آزمون سختی برای ورودی ششم گرفتن که پسر من از بین 5تا ازدوستاش قبول شد.ولی پسرم میگه بچه های دیگه ای از مدرسه ی قبلیش اومدن سلام که زیاد از نظر علمی سطح بالا نیستند.

فکر نمیکنم حتماً بچه مجبور باشه پیش رو اونجا بره تا برای اول قبولش کنن.مخصوصاً برای بچه های کلاس اول مسائل روانشناسی خیلی دخیله.
مرسی مارجا جون . پسر گلت خوبه عزیزم؟؟
مرسی از اطلاعاتت عزیزم.
سلام یاسین کدوم سمته؟
پارمیس جان مفید قلهک رو متوجه شدی که مذهبی هست یانه؟
من تعریف نیما یوشیج رو خیلی شنیدم
سلام مریم جون.
متشکر از لطف شما.اونم خوبه.

مریم جون سلام یاسین تو کامرانیه شمالی هست (خیابون بازدار)، کوچه شیبانی(تقریبن اول کوچه)

اون دوتالینکی رو که گذاشتم حتماً مطالعه کنید، چون راجع به نیمایوشیج نظر گذاشتن.
راستی سطح مدرسه دختر گلتون رو تو این 15روز چطور ارزیابی کردید؟راضی هستید؟
مارجا خیلی عالیه عزیزم. من از مدرسه اش خیلی بیشتر از غیر انتفاعی راضیم. فکر میکنم سطح رقابت توشون خیلی زیاده. و خیلی جو درس خوندن عالیه. ایشالله برای پسر شما هم بهترینو آرزو دارم. تست کار میکنن باهاشون؟
2810