2777
2789
عنوان

بررسی دبستانهای پسرانه تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 30159 بازدید | 313 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مریم جون یادم نیست اعلام نظرات راجع به علامه رو.
قبلاً هم گفتم علامه راهنمایی و دبیرستانش معروفه.مثل سلام که بیشتر دبیرستان هاش اسم درکرده.

مریم جون هنوز که باهاشون تست کارنکردن.ولی آزمون های " مرآت" رو میدن.
ولی میدونم سطح بندیشون میکننو کلاس فوق برنامه برای مدارس برتر براشون برگزار میکنن.
راستی شهریه دختر شما چقدر شد برای فرزانگان؟ساعت کار مدرسشون چطوره؟
مامان آرتیمان
پسر من اول تا پنجم رشد فرمانیه میرفت و متاسفانه من به هیچ وجه از مدیریت دبستان راضی نبودم.
مدرسه هرسال کلی ریزش داشت .از کلاس پسر من سال چهارم 7 نفر و سال پنجم 5 نفر که من خبردارم از رشد خارج شدن و مهرآیین و سلام و یا مصباح رو انتخاب کردن.
ولی بازم تاکید میکنم که خیلی چیزها سلیقه ای هست.
در مورد سلام هنوز قضاوت زوده
مارجا جون در مورد سلام من چشم به نظر تو دوختم عزیزم.به نظر من تمرین زدن تست و داشتن مهارتش تو قبولی سمپاد خیلی مهمه.درسا حداقل شبی نیم ساعت فقط تست میزد و درسشو عمیق میخوند.ریاضی که ضریبش 4 هست خوب از همه اهمیتش بیشتره.
شهریه اش هم 2 و خورده ای ثابت و 1.5 هم کمکی دادیم .پول سرویسشم که به این مبلغ اضافه میشه.به نظر من که شهریه اش خوبه.مثل غیر انتفاعی محاسبه میشه حدودا.
پارمیس خیلی مفید رو دوست دارم . منم همینطور با مدل سرکار میرم مدرسه. اکی هست
دوستان یه دبستان سلام نزدیک منزل ما باز شده که میگه زیر مجموعه سلام هستش ولی من چه طور میتونم پیگیر این قضیه باشم که آیا درست میگه یا نه؟ درضمن جالبه که پیش دبستان 1 و 2 را هم داره و میگه بچه ها بعد از گذراندن پیش 1 و 2 کامل خواندن و نوشتن را یاد میگیرند روی ریاضی و املا خیلی کار میکنند و فوق برنامه خاصی مثل زبان و شطرنج و ...غیره ندارند .
مارجا جان شما که تجربه سلام رو داری همینطوری هستند؟
شبنم جون میشه دقیق آدرس و اسمش رو بگید تا من بپرسم؟

در ضمن مجموعه مدارس سلام به طور خیلی ویژه زبان رو پیگیری می کنن و دومرحله آزمون کمبریج هم تو سطوح مختلف دارن که خیلی روش سرمایه گزاری کردن.
پسر من هرروز روزی 60دقیقه زبان داره.
فوق برنامه ی دیگه ای که دارن رایانه هست که پسر من الان برنامه اسکرچ رو کارمیکنه و تابستون هم وبلاگ نویسی رو یادگرفت.

تا اونجا که من میدونم مجموعه مدارس سلام تو تهران ، 4 تا دبستان دارند:
سلام یاسین ، سلام پیروز، و سلام صادقیه و سلام فرشتگان (دخترانه )
مامان آرتیمان جون خواهش میکنم عزیزم:
مثل اینکه پارسال با کارگاه خیاطی که قرارداشتند ، جنس لباس فرم ها خوب نبوده و اولیا اعلام نارضایتی کردن.
برای سال جدید نظر سنجی کردن و لباس فرم مدرسه نداده:
فقط اعلام کرده پیراهن آبی آسمانی و شلوار کتان سورمه ای .

هزینه ناهار 1میلیون و دویست هست که مجزا از هزینه ی ثبت نام پرداخت شده.
ولی صبحانه و میان وعده هم میدن که روز هزینه ی ثبت نام حساب شده.

صبحونشون هم نون و پنیر و چای، کره عسل و مربا، تخم مرغ پخته ،(تو زمستون میگن عدسی هم میدن)
میان وعده هم بیشتر اوقات میوه هست و گاهی هم شیر و کیک .

مثلا دیروز صبحانه کره مربا بوده و میان وعده موز بوده.
2810