2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 852836 بازدید | 4297 پست
وسواس فکریه دیگه هر کی به یه چیز منفی زیاد فکر کنه میگن وسواس فکری وقتی سرگرمم خوبه ولی چون صبح اون ...

وسواس فکری یعنی فکرت یه جا گیر کنه. و نتونی ازش رد بشی و به بقیه کارت تند تند برسی .   درگیری ذهنی.  فردی که سالمه  به هیچ مسئله ای گیر بیخود نمیده.  افراد وسواسی لجباز و یه دنده ان.  چون نمیتونن بگذرن.  تو خودشون موندن. خشک شدن.  فرد سالم و شاد هی تند تند ناراحت نمیشه  یه مسئله رو راحت رد میکنه.  

خوندم عزیزم ولی من خیلی به موضوع منفی که چند وقت پیش اومد ناخداگاه تو ذهنم فکر میکنم و تو روز همش تح ...

عزیز مطمئن باش دیوونه نمیشی.  همه فکر میکنن نکنه بهتر شن   .  منتها تنها نمون.  کارایی که گفتم رو شروع کن تا فکرای بدت کم کم قطع بشن  .  روش زندگیتو تغییر بده تا رو به بهبود بری

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید شما افکار منفیتون چی بود؟ و اینکه دایم بهش فکر میکردی؟ بعد فکر نمیکردی ممکنه دیوونه بشی؟

افکار منفی هر کی یه مدلیه.  بسته به زندگی خودشه. چرا منم فکر میکردم نکنه بدتر شم نکنه  به قول شما دیوونه شم.  ولی درمان رو  که شروع کردم  کم کم  این فکر ا از سرم رفت.  الان دیگه از این فکرا  ندارم. شروع نکنی فکر ا اذیتت میکنن

مجردی؟کاش ماهایی ک اضطراب وافسردگی داریم باهم درارتباط بودیم وبه دردودلای هم گوش میدادیم ازافکارمنفی ...

اتفاقا افراد دارای افسردگی نباید زیاد در جریان افکار منفی باشن چون نیاز به شادی دارن.  مگه  

گروه شاد بزنیم 😁.

اسیو نمیدونم ولی منکه همش فکر میکنم قراره بعدا با یکی ازدواج کنم و طلاق بگیرم یا فکر میکنم دراینده ا ...

شما با روغن زیتون گرم ماساژ بده.  روغن غذاتو ن هم  زیتون باشه.  وکنجد.  و زرد.   مغزیجات زیاد بخورید.  پسته بادوم فندق  گردو البته خام . و کشمش

مجردی؟کاش ماهایی ک اضطراب وافسردگی داریم باهم درارتباط بودیم وبه دردودلای هم گوش میدادیم ازافکارمنفی ...

آزه مجردم 

اوهدم اگه بشه که خوبه منم موافقم

میشه برای رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین💔
شور و شوق زندگی داری؟ به خودت به ‌ شوهرت به بچه هات به زندگیت  راحت میتونی برسی  یا به سخت ...

احساس،خستگی،و بی حوصلگی،که هروز،دارم.حتی بریم مهمونی یا جایی بازهم حسم تغییر،نمیکنه مقطعیه.زندگیمم خیلی،وقتا کثیف و بهم ریختس،اصلا حوصله ندارم.با بجمم بازی نمیکنم خیلی،کم.همش دوسدارم تنها باشم گوشی دستم یا پای،تی،وی..ـ.ـانرژیمم خیلی کمه زود خسته میشم.همش به مرگ اطرافیانم فکر،میکنم ترس،دارم.توی،اوج خوشی یهو غم میاد سراغم.گریه ام که تا دلت بخاد.بگن بالا چشمم ابروست گریم میگیره.چکار کنم

احساس،خستگی،و بی حوصلگی،که هروز،دارم.حتی بریم مهمونی یا جایی بازهم حسم تغییر،نمیکنه مقطعیه.زندگیمم خ ...

چه مدت از زایمان میگذره؟   خواهرم افسردگی بعد زایمان داشت ‌شدید . خیلی رو تغذیه کار کرد. لب به سردیجات نزد.  کلا باید خوراکیهای کارخونه ای و فریزری و سوپری نخور ید.  بهش توصیه شده بود  مغزیجات بخوره خصوصا بادوم. تحرکم دکتر گفته بود  باید ترک نشه.  الان حدود یکسال و نیم از زایمان ش میگذره  تقریبا  خوبه.  والبته در حال پیشرفت.  نباید به درمان ‌ سست بشین

احساس،خستگی،و بی حوصلگی،که هروز،دارم.حتی بریم مهمونی یا جایی بازهم حسم تغییر،نمیکنه مقطعیه.زندگیمم خ ...

الان آمار افسردگی بعد زایمان خیلی بالاست.  شما بدنت ضعیف شده.  و ضعیف مونده.  چیزایی  که تو تایپیک د  مو د تغذیه نوشتم  و رعایت  کن.  و حتما حتما تحرک باید  جز برنامه روزت بشه.  عزیزم به خودت برس. تا شاد  بشی.  پیگیری نکنی مشکلت سرجاش میمونه.

الان آمار افسردگی بعد زایمان خیلی بالاست.  شما بدنت ضعیف شده.  و ضعیف مونده.  چیزایی ...

باشه گلم مرسی.اره منم خیلی اهل ترشی و سردیجاتم.قدیم ورزشگار بودم اما الان ب خاطر بچه نمیتونم برم باشکا

باشه گلم مرسی.اره منم خیلی اهل ترشی و سردیجاتم.قدیم ورزشگار بودم اما الان ب خاطر بچه نمیتونم برم باش ...

خواهرم هم تو خونه نیم ساعت  راه میرفت تند.  و حرکات کششی انجام میده. اگه بخوای بری باشگاه  حالا حالا  درمان نمیشی.

باشه گلم مرسی.اره منم خیلی اهل ترشی و سردیجاتم.قدیم ورزشگار بودم اما الان ب خاطر بچه نمیتونم برم باش ...

تا وقتی تغذیه تو درست نکنی هزار تا دکتر و مشاوره م بری و دارو اعصاب بخوری فایده نداره.  همینطور تحرک و ورزش. ممکنه مقطعی جواب بده ولی باز برمیگرده.