2777
2789
عنوان

بیاین آهنگ مهمونتون کنم

97 بازدید | 9 پست

متن آهنگ متاسفانه نتونستم آپلود کنم 😑😂

فکر میکردم اون یذره آدمه ...رفت و تنها شد دلم یه عالمه...البته تا اونجا که یادمه ...هر چی خوردم از این دل سادمه ...من خسته شدم از آدما و طعنه هاشون...خسته شدم از اومدنا و رفتناشون:)))))

هندزفری تو گوشمه ...کیه کوله رو دوشمه ...یه پیرهن سیاه همون که همیشه میپوشمه ...نمی‌دونم کجای شهرم تو کوچه ها سرگردونم ...به امید اینکه تو رو ببینم سر برگردونم :)))هعییییی منم و جای خالی...با یه مشت یادگاری....

خلاصه هعیییی شما هم آهنگ خوب داشتید بگین 

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه

که یادت نیاد تولد من چند پاییزه

هر کدوم از ما کناز یکی دیگه خوشبخته 

چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
محلیه؟!

نمیدونم.

این رو یه مدته دارن با دانش‌آموزان کار میکنن، توی ذهنم مونده.

به شکل های مختلف خونده شده

از اینجا تا به بیرجند سه گداره

گداره اولی پُر پُر از نقش و نگاره

(قشنگه، گوش کن. از میترا رهبر هست)

نمیدونم.این رو یه مدته دارن با دانش‌آموزان کار میکنن، توی ذهنم مونده.به شکل های مختلف خونده شدهاز ای ...

عووووو اینکه من میگم یچیز دیگه بود انگار حتما گوش میدم 

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی