2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853031 بازدید | 4297 پست
من خیلی پزشک متخصص رفتم و انواع و اقسام آزمایش ها دادم ولی دریغ از نتیجه. بعد خودم شروع کردم به مطال ...

علایمش‌ چی ان من نمیدونم افسردگیم خوب شده یا نه افسردگی بعد زایمان داشتم شدید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید شما افکار منفیتون چی بود؟ و اینکه دایم بهش فکر میکردی؟ بعد فکر نمیکردی ممکنه دیوونه بشی؟

اسیو نمیدونم ولی منکه همش فکر میکنم قراره بعدا با یکی ازدواج کنم و طلاق بگیرم یا فکر میکنم دراینده اگه شرایطم همین طوره بمونه و عوض نشه چطوری میخوام تحمل کنم خیلی وقتا ارزوی مرگ میکنم و خیلی اضطراب ایندرو دارم 

میشه برای رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین💔
اسیو نمیدونم ولی منکه همش فکر میکنم قراره بعدا با یکی ازدواج کنم و طلاق بگیرم یا فکر میکنم دراینده ا ...

مجردی؟کاش ماهایی ک اضطراب وافسردگی داریم باهم درارتباط بودیم وبه دردودلای هم گوش میدادیم ازافکارمنفی هم باخبرمیشدیم

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥
اسیو نمیدونم ولی منکه همش فکر میکنم قراره بعدا با یکی ازدواج کنم و طلاق بگیرم یا فکر میکنم دراینده ا ...

تمرکزت چجوره تو کارا؟ از صبح که پامیشی حال داری کاراتو انجام بدی؟ من متاهلم تازه کارای خونه هم تو این اوضاع احوالم هست که فشار و بیشتر میکنه

منم چرا ادم افسرده میشه احساساتشم چه خوب چه بد تغییر میکنه؟ و اینکه وسواس فکریم داری؟

وسواس فکری از بچگی داشتم اینکه همه چیز باید منظم و سرجای خودش باشه اذیتم میکنه و اینکه همش نقطه ها رو میشمارم انقدرم بی حوصله ام و تمرکزم پایینه نمیتونم تی وی ببینم یا کتاب بخونم 

تمرکزت چجوره تو کارا؟ از صبح که پامیشی حال داری کاراتو انجام بدی؟ من متاهلم تازه کارای خونه هم تو ای ...

ب زور صبحا پامیشم لباس میپوشم میرم سرکار 😖😖😖

تمرکزت چجوره تو کارا؟ از صبح که پامیشی حال داری کاراتو انجام بدی؟ من متاهلم تازه کارای خونه هم تو ای ...

قبلا با نامزدم میرفتیم مشاور قبل ازدواج مشاور بهم گفت درمعرض افسردگی هستم و اگه این رابطه به ازدواج ختم نشه حتما افسرده میشم که واقعن هم شدم 

خودم تموم کردم رابطرو و طرفم هنوز میاد التماسم میکنه و با گریه زاری میخواد که برگردم ولی خانوادم راضی نیستن 

خودمم افسردگی شدید گرفتم و همش منتظرم که بابت بهم زدن نامزدی و شکوندن دل نامزدم یه مجازات بدی بشم 

درحالی اون با خیانت کاری کرد ولش کنم ولی من جای این که از اون ناراحت باشم از خودم ناراحتم 

دچار خودسرزنشی شدم و مدام خودخوری میکنم 

متنفرم از زندگی و مرگ میخوام از خدا 

وسواس فکری از بچگی داشتم اینکه همه چیز باید منظم و سرجای خودش باشه اذیتم میکنه و اینکه همش نقطه ها ر ...

اهان اونوقت فکرتم همش درگیره اون موضوعه؟ و اینکه فکرات دایمه و تو تمرکزت و دقتت تاثییر میزاره؟