2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853031 بازدید | 4297 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا افکار بد اول میاد بعد شاخه و برگ میگیره و ازار میده من روم خیلی تاثیر میزاره چون خودم ادم احسا ...

به نطرم راهش ول کردن و اهمیت ندادنه.  حالا شما نمیتونی ولشون کنی.  باید حواستو پرت کنی.   کارایی که ذهنتو درگیر کنه منتها نه کار سنگین. تفننی باشه . جدول حل کردن خوبه.  من خودم فیلم مستند زیاد میدیدم.  علاقه داشتم.     تنها نمونید.  طبیعت زیاد برین.   کارهنری.  یازی چند نفری.  گیر کردن ذهن همون وسواس فکریه.  درمانش رو از  حکیم خیر اندیش گوش کنید.  پیاده‌روی مرتب رو شروع کنید.

منم افسردگی دارم حالم از جمع بهم میخوره همش میخوام تنها باشم میرم تو جمع حالم خیلی بد میشه خیلی 

انگیزه واسه هیچی ندارم حتی واسه درمان فقط دلم میخواد همیشه تنهای تنها باشم و بشینم یه گوشه گریه کنم 

میشه برای رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین💔
من الان که یه مدته باز به هم ریختم اکثرا ذهنم درگیر میشه مگر با توی جمع بودن و... حواسم پرت باشه. سع ...

پیاده‌روی خیلی به تنظیم خوابم کمک کرد.  من هم خوابم بهم ریخته بود.

منم افسردگی دارم حالم از جمع بهم میخوره همش میخوام تنها باشم میرم تو جمع حالم خیلی بد میشه خیلی  ...

احساساتت چطوره؟ مثلا اتفاق شاد شادت میکنه؟ یا اتفاق بد ناراحتت کنه؟ یا بی تفاوتی؟ من یکم بی تفاوت شدم 

منم افسردگی دارم حالم از جمع بهم میخوره همش میخوام تنها باشم میرم تو جمع حالم خیلی بد میشه خیلی  ...

عزیزم براساس تجربه خودم  رو تغذیه وتحرکتون کار کنید.  ادامه بدین.  کم کم به جمع حس خوب پیدا خواهید کرد. الان که بدتون میاد خودتون مجبور نکنید تو جمع برین.  منتها تغذیه گرم و تحر ک مرتب واسه شاد شدنتون موثره. سردی  ور و بشناسید.  مطالعه تونو بالا ببرید.      نکته ها دیگه تاپیک  رو هم عملی کنید.  واسه درمان بیخیال نباشید.  شما میتونید زندگی شادی بدون وابستگی  به کسی داشته باشید.   حتما شروع کنید از کوچکترین کارها

احساساتت چطوره؟ مثلا اتفاق شاد شادت میکنه؟ یا اتفاق بد ناراحتت کنه؟ یا بی تفاوتی؟ من یکم بی تفاوت شد ...

کاملا بی تفاوتم خیلی هم نامیدم به اینده فکر میکنم بدترین اتفاقات درانتظارمه

چه خوب منم امروز که رفتم پیش روانشناسم حسابی پیاده روی کردم. ان شاالله ادامه ش میدم.

عالیه .  پیاده‌روی معجزه میکنه.  منتها قطع نکنید  . تو خونه حرکات کششی هم باشه.

به نطرم راهش ول کردن و اهمیت ندادنه.  حالا شما نمیتونی ولشون کنی.  باید حواستو پرت کنی. &n ...

عزیزم تلقین کردن وسواس و بیشتر میکنه؟ مثلا هی فکر کنیم که همیشه میمونه بیشتر میشه؟ من کلا ادم تلقینیم هی میگم حتما همیشه میمونه و این شده که همش تو ذهنمه  و اینکه تا شب تنهام البته دخترم هست ولی ذهنم که درگیره حس و حال فعالیت و بازی هم ندارم 

عزیزم براساس تجربه خودم  رو تغذیه وتحرکتون کار کنید.  ادامه بدین.  کم کم به جمع حس خو ...

ممنونم بابت حرفاتون. سعیمو میکنم که حالم خوب بشه شاید زمان لازم باشه 

نسبت به اینده خیلی خیلی بدبینم و همین حالمو خراب میکنه😔😔😔😔😔فکر میکنم بدبخت ترین قراره بشم

کاملا بی تفاوتم خیلی هم نامیدم به اینده فکر میکنم بدترین اتفاقات درانتظارمه

کلا افراد در مشکلات روحی فکرای منفی زیاد دارن.  درمان رو شروع کنید هی فکر مثبت تر میشه.