2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853031 بازدید | 4297 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام چه خوب اینجارو پیدا کردم منم زیاد غلبه سودا پیدا میکنم قبلا فقط مشکلات گوارشی بود معده درد و ...

عزیز بسته به میزان ضعف بدن ‌ ‌ ‌شما نیاز به پیگیری داری.  منتها بدون راه درازه نا امید نشو.  همینطور که گفتم سالها بد زندگی کردیم.   انشاءالله حتی اگه شده چند سال تغییر روش بدین. آرامش  طعم بسیار شیرینی داره ارزش داره واسش تلاش کنیم. گاهی با خودم میگم انسان سالم یعنی انسان کوشا. منتها تلاش در جهت درست.  َشما چون چند دوره دنبال  درمان بودین خودتون خیلی چیزا یاد گرفتین  فقط باید عمل کنید.  ازتون خواهش میکنم تا یکسال با آرامش و شادی زندگی نکردین بچه دار نشین چون بعدش مشکل حادتر میشه وبا بچه کارتون سختر.موفق باشید .

💜💜

عزیزم تاپیکتو دیدم منم دو هفتس فکرای منفی میکنم و همش ذهنم درگیره یکم گنگم انگار از صبح که پامیشم در ...

بالای همین صفحه چند سطر از کم اشتهایی نوشتم.  منتها کل تایپیکمو بخونی و عمل کنی بیشتر جواب میگیری.  بعد که  کامل  خوندین سوالی بود پیام بدین. براساس تجربه میگم

مثلا من میل به غذام کم شده میبینم میخوام عوق بزنم یا بی حوصلمو همش فکرم درگیره یه فیلم نمیتونم با تم ...

شما تحرک رو از کم  شروع کن. تغذیه سردو گرم رو بشناس. تهوع از سردی تن و سردی معده است. خوراکیهای کارخونه ای و فریزری و سوپری نخور.   اصلاح تغذیه کنید.  نیاز داری  تو یه مهمونی  باشی اونجا اشتهات باز میشه.  

آره عزیزم من نمی‌دونم دقیق مشکلم افسردگیه وسواس فکریه چیه، ولی خب یه حالیه که ذوق و شوق هام، هدفهام ...

وسواسی  به دنبال استرس و  افسردگی میاد. در دوران نیاز دارید خیلی بیخیال  و ریلکس باشید گاهی تا چند ماه. .  منتها سعی بشه کارای روزمره   زندگی حذف نشه.  فشار اضافی نباید بیاد.  تا مدتها باید هوای دلتو بگیری.  

حرف بابامو زدی منم روحم ضعیفه چون جسمم ضعیفه و خوراکم کم 

همون خوراک کمت باید خیلی مقوی باشه.  مثلا چند دونه پسته  شمارو میندازه جلو  ولی چند دونه چیپس  وحشتناک عقب میندازه.  اشغال نخورید

وای دقیقا مثله منی من از یه بحث کوچیک با شوهرم شروع شد تو همین قرنطینه بنده خدا چیزیم نگفت یعنی جدی ...

بد غذایی از استرسه پنهانیه. استرس  هم ریشه ش در سردی بدن، ضعف تغذیه،  سردی فضا و....  کلا نیاز داری  همجوره خودتو گرم کنی.  خیلی رو تغذیه گرم و مقوی کار کنید. تحرک از کم داشته باشیدو  ریلکسشن.

عزیزم  کل تایپیکمو  با دقت بخونی جواب سوالاتو  میگیری

خوندم عزیزم ولی من خیلی به موضوع منفی که چند وقت پیش اومد ناخداگاه تو ذهنم فکر میکنم و تو روز همش تحت فشار و استرسم یکم تمرکزم کم شده ببخشید ادم خدایی نکرده دیوونه نمیشه؟