2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853091 بازدید | 4297 پست
شما به قول امروزی ها کم خونی داری و به قول قدیمی ها قوت تنت کم شده.  . کسی که کم خونی داره زود ...

چقدر شما مهربونی 😍😘

چشم عزیزم ممنونم از راهنمایی هات

سعی ام رو میکنم 

زندگی زیبا شد، درست از همان زمانی که تو تمام زندگیمان شدی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه پشنهاد جدید هم بدم برای دوستان نعنا که طبعش گرمه میتونید تو فصل سرد شربتشو درست کنید و هر موقع ...

یه‌پیشنهادم‌من بهت بدم 

تو شربت نعنات یکم بیدمشک بریز هم‌ طعمش بینظیر میشه هم مقوی اعصابه😊

زندگی زیبا شد، درست از همان زمانی که تو تمام زندگیمان شدی
یه‌پیشنهادم‌من بهت بدم  تو شربت نعنات یکم بیدمشک بریز هم‌ طعمش بینظیر میشه هم مقوی اعصابه😊

ممنون از پیشنهاد خوبت

حتما امتحان میکنم❤💚

ای عشق بلرزان تن دنیایی ما را/در عشق بپیچان دل سودایی مارا

🍁درمان کم خونی نسخه ی پرفسور خیراندیش🍁

#درمان_کم_خونی_نسخه_ی_پرفسور_خیراندیش

📝سوپ گندم به همراه روغن زیتون هفته ای 1 الی 2 وعده میل شود.

خوردن روزی 14 عدد بادام خام درختی که دانه دانه جویده شود

مصرف لبوی قرمز و زرد(چغندر)

روزانه ۲۱عدد مویز،انجیر شبی7 عدد، زیتون 7 عدد صبحها، خرما 3 عدد

خوردن ارده ی کنجد با شیره ی انگور  به عنوان صبحانه(هفته ای سه الی چهار روز)

شربت عسل یا شربت شیره انگور روزی 1 الی 3 لیوان.(طرزتهیه شربت:2 الی 3 قاشق غذاخوری از عسل یا شیره به همراه یک لیوان آب میل شود.)

فسنجان بادام درختی(نصف بادام+نصف گردو) هفته ای 2 الی 3 وعده شام میل شود.

روزی یکبار از ترکیب(یک عدد سیب رنده شده+3 قاشق غذاخوری عرق بیدمشک+1 قاشق غذاخوری عسل)میل شود.

بادکش خونساز که در جزوه بادکش کاملا توضیح داده شده است.مراکز خونساز بدن مثل کتف،لگن،رانها و ساق پاها یک شب درمیان 14 الی21 مرحله بادکش گردد.

🔴ممنوعات

کاهش جدی سردیها مخصوصا چای،گوشت گاو،لبنیات،گوجه وخیار،هندوانه،بادمجان،سوسیس و کالباس،نوشابه و...

ای عشق بلرزان تن دنیایی ما را/در عشق بپیچان دل سودایی مارا

من صبح ساعت 8و نیم تا 9ونیم رفتم پیاده‌روی  دسته جمعی دوستانه   در  پارک. شارژ و سرحال شدم. دیروز  کاری پیش اومد نرفته بودم. .  من روزایی  که نمیرم  شارژم کم میشه. خدایا ممنونم. خیلی عالی بود.

سلام عزیزجان اگه میشه دستورسرکه روبفرماین😘

انگور سیب و یا هرمیون  شیرین رو داخل دبه میریزم  نصفش پر بشه بقیه دبه هم آب میریزم.  میذارم جای گرم من میذارم کنار آبگرمکن. بعد دو  هفته یه چنگش میزنم  باز بمونه  درشو کلا نبدین. پشه سرکه میاد سراغش  و خودشون یه کارایی رو انجام میدن.  یه مدت دیگه بمونه. بسته به شیرینی میوه و گرمی جای   دبه  ترش میشه  وقتی روی مواد جلبک تشکیل شد به مرحله سرکه رسیده باید صاف کنید و بجوشونید..  نشونه سرکه شدن جلبکه.  البته شما که دفعه اولته از مواد کم چند بار درست کن دستت میاد . من با کیوی شیرین  خرمالو شیرین  انار شیرین  هم درستیدم. حتی گاهی دو  کیلو سیب پوست میگیرم بچه ها بخورند. با پوست تمیز سیب سرکه درست میکنم. فقط باید جاش گرم باشه بدون هیچ مواد افزودنی.

فرد افسرده یه فرد تنهاست. ارتباطات اجتماعیش خیلی کمه. رفت آمد خانوادگیش کم و پایینه. از مردم فاصله م ...

اين دقيقا منم !!!! من حتي خواهر برادرم ندارم!!فقط مادرم 

اگه اونم ي روز نباشه منم نيستم ديگه

لطفا براي سلامتي مادرم دعا كنيد