2777
2789

چند سانت بالاتر از موخوره ها

متوجه شدم شناساییم کردی😉، سوتی دادی😄                                 خسته شدممممممممم😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔 کافیه دیگهههه                                        پس از وزیدن بادهای‌گوگردی و نبود اکسیژن ، وفات یافت🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم هرچی کوتاه میکنم باز تا بالاتر رفته واقعا میدونم دیگه ازدستشون میخوام کچل کنم

من پسرونه زدم

تا زیر باسنم بود

متوجه شدم شناساییم کردی😉، سوتی دادی😄                                 خسته شدممممممممم😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔 کافیه دیگهههه                                        پس از وزیدن بادهای‌گوگردی و نبود اکسیژن ، وفات یافت🥲

مرسی یعنی از جایی که دو شاخه شده یا از بالاتر که زبر شده ؟

زبر شدن چون بزودی اونام دو شاخه میشن بعدش دیگه بشچن برس اینجوری نشن 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
زبر شدن چون بزودی اونام دو شاخه میشن بعدش دیگه بشچن برس اینجوری نشن

آخه همیشه از برس استفاده می کنم 

فک کنم از همون بلندی مو هست چون دوستم می گفت چربی به پایین مو نمی‌رسه به خاطر همونه

آخه همیشه از برس استفاده می کنم فک کنم از همون بلندی مو هست چون دوستم می گفت چربی به پایین مو نمی‌رس ...

ماسک مو 

کرم مو 

روغن ارگان. از اینا استفاده میکنی؟

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند