2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1410945 بازدید | 78555 پست
دخترمنم داره میبینه😍میگه غذازیاد بده عین اونا تپل شم😜

داره برنامه با بابام نشون میده

شوهرم میگه این سگ سیبیل تو برنامه کودک چیکار میکنه 🤦🏻‍♀️😄😄 بچه میترسه 😄😄

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داره برنامه با بابام نشون میدهشوهرم میگه این سگ سیبیل تو برنامه کودک چیکار میکنه 🤦🏻‍♀️😄😄 بچه میت ...

سگ سیبیل رو شوهر منم میگه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
بچه ها ی چی بگمواااااااااااااااااااای من ی مدتی ب ی چیزی فکر میکنم مغزمو میخورهحامله بودم ازمایشام خ ...

عاطفه عاطفه

نگو دختر خدانکنه،

هر بچه ای باهم فرق داره😊

بهش زیاد انار یااگه خودشونمیخوره آب انار بده،نخورد الکی بگو قطره اس یا شربته بکش تو سرنگ حتما بده 

وتخم بلدرچین روزی دوتا بده بهش تاعید،نتیجه میبینی🤩

دختره تو کلمه میگه،باهوشه،این همه ادمومیشناسه،اسماشونو تشخیص میده،گوش می‌کشه برا آدمای تونقاشی🤩

الکی اسم نزار

این نگرانی‌ها درسته طبیعیه ولی زیادش خوب نیس 🤕

دختر منم تا یکونیم سالگی  همه چیو نشون میداد میگف ع ع ع ع تصور کن خودم باید کشف میکردم چی میگه🤕

اما انقدر باهاش حرف زدم که کم کم یاد گرفت

بعدنا که حرف زد مامانم یبار گفت داشتم دق میکردم از فکر و خیال🥲فک میکردم لاله🥹😂😂

الان بچه خواهرم اسفند دوسالشو تموم می‌کنه فقط مامان بابا میگه،اونم همه چیو نشون میده میگه ع ع ع🤕😂

البته بچه سومه ما انتظار داشتیم خیلی زود یاد بگیره حرف بزنه که اینطوری نشد،اونم شروع کرده به دادن تخم بلدرچین، گاهی یه کلمه دیگه هم میگه😊

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

وای بلند بلند خندیدم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣اتفاقا دنبال یه بیلر شیک برا پسرمم🤣🤣🤣🤣 این خ ...

میبینی خواسته های تو ومن قاطی شده اومده تو خواب من😂😂😂😂

انشالله ی پول تپل دستت بیاد خرید کنی بالذت بپوشی

🥰هر چیزی به اندازه اش خوبه،

همین که اسراف نمیکنیم خودش پس اندازه

خانماکه هیچوقت سیر نمیشن ازخرید😜لامصب حس بی نظیریه با کارت پر پول بری خرید،هرچی بخری تموم نشه😍

پاییز به من بگی بچه و بارداری و...میام می‌خورمتا😂😂😂😂😂😂😂👻👻

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

بچه ها ی چی بگمواااااااااااااااااااای من ی مدتی ب ی چیزی فکر میکنم مغزمو میخورهحامله بودم ازمایشام خ ...

نود درصد بچه ها الان بدغذان،

دختر من وزنش سیزدهونیمه 

دوسه کیلو کمتره،

پارسالش ماه کلااااا درگیر بودم داشتم افسرده میشدم سر وزنش🤕

همه ازمایشارو بردم گفتن هیچیش نیس،سالمه سالمه😊بازم کلی اشتهاآور و...میدم تا ی ق بیشتر بخوره☺️

یه روز میبینی دوقاشق میخوره میگه سیر شدم،

یه روز سه تاموز وبعدش کلی غذامیخوره،

منم دیگه حرص نمی‌خورم چون خودمم لاااااغر بودم بعد  ده یازده سالگی رفته رفته تپل تر شدم،🤪کشیده به من حتما،

الانم یکم زیاده روی کنم می‌ترکم🤕

عاطفه جان 

نصف بیشتر بچه ها تو دوسالگی بد غذا و کم غذا میشن

دختر من به قدری خوب غذا میخورد که قاشق رو از دهنش درمیاوردم تا دوباره بذارم قاشق رو تو دهنش دست منو میگیرفت زود انجام بدم

اضافه وزن داشت حتی

میخوام بهت بگم انقدر خوش خوراک بود ولی دوسالگیش که تموم شد از اشتها افتاد

حرف زدنشم دیر شد سه سالگی رو که رد کرد دیگه واضح کلمات رو میگفت 

الان خداروشکر نه اوتیسم داره نه هیچیِ دیگه

مث بلبلم برات حرف میزنه

مادری نگرانی این فکرا میاد سراغت طبیعیه

ولی بهشون پرو بال نده

هیچ نگران نباش دختر طوریش نیست😘

میبینی خواسته های تو ومن قاطی شده اومده تو خواب من😂😂😂😂انشالله ی پول تپل دستت بیاد خرید کنی بالذت ...

آره🤣🤣🤣🤣🤣اهووووم پول مزه میده🤪🤪🤪🤪😍😍😍 چندتا بچه داری؟منم حوصله ی بچه ی دیگه ای ندارم🥲

این نگرانیا و توهما رو اکثر مادرا میزنن ولی خیالت جمع با چیزایی که از مهرسا میگی سالم سالمه😍😍😍😍😍😍 

خب با چی میرقصن مگه؟ انجمن حمایت از ساسی @narint4 نارین جان، تو با چه آهنگی خوب میرقصی؟

من با هیچ آهنگی خوب نمی رقصم 😁

ولی یه سری آهنگ های عربی خیلی شاد هست تو اونا اگه پشت وارو هم بندازی تبدیل به رقص میشه 

اونا رو یخوورده بهترم 😅

کلا هم فقط تو جشن های خودمونی می رقصم 

ولی وای از وقتی که سرجام نشستم میشم جمیله رقاص🤣🤣

خب با چی میرقصن مگه؟ انجمن حمایت از ساسی @narint4 نارین جان، تو با چه آهنگی خوب میرقصی؟

من با هیچ آهنگی خوب نمی رقصم 😁

ولی یه سری آهنگ های عربی خیلی شاد هست تو اونا اگه پشت وارو هم بندازی تبدیل به رقص میشه 

اونا رو یخوورده بهترم 😅

کلا هم فقط تو جشن های خودمونی می رقصم 

ولی وای از وقتی که سرجام نشستم میشم جمیله رقاص🤣🤣