2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853065 بازدید | 4297 پست
من کار مثبتی که امروز انجام دادم واسه صبحانه شکر نریختم تو چای با نبات شیرین کردم  اگه بتونم م ...

بیسکوئیت  کیک کلوچه سوپری سردی تنتو زیاد میکنه. 

کلا بذارش کنار. یواش یواش خرما عسل شیره کره محلی سرشیر   ارده شیره بشه جایگزین اینا

. شاید فک کنی  گرونه ولی اینا که سوپری داره هم به کیلو حساب کنی همون قیمته. منتها بد عادتمون کردن. پول میدیم اشغال میخوریم.

ای زرنگ  شدی

تازه😍

عرق نعنا و گلابش هیچکدوم صنعتی نیست

عرق نعنارو از یکی از آشناها که خودش عرقشو میگیره خریدم

و گلاب رو هم از عطاری که خودش درست کرده

ای عشق بلرزان تن دنیایی ما را/در عشق بپیچان دل سودایی مارا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه پشنهاد جدید هم بدم برای دوستان

نعنا که طبعش گرمه

میتونید تو فصل سرد شربتشو درست کنید و هر موقع هوس شربت کردید یا مثل من زیاد شربت خور بودید به جای این نوشیدنی هابازاری اینو نوش جان کنید

تو نت بزنید دستورش هست

خیلی هم خوشمزه میشه

واسه کسایی که اعصاب ناراحت دارن آدرس تاپیکتو بفرستین.

من اون روز تاپیک زدم معرفیتون کردم و لینک تاپیک رو گذاشتم بازم چند روز بگذره حتما دوباره تاپیک میزنم

سلام من خیلی بی جون و بی حال میشم ولی به کمک مامانل عزیز الان هرروز صب حتما شیره انگور میخورم غذاهام باروغن زیتون و کلا قند و شکر وحذف کردم و وقتی دلم شیرینی میخواد خرما و کشمش و نبات میخورم. اینابراسردی بدن هم خوبن. راستی یه لیست کامل از غذاهایی که سردو گرمن پیداکردم که قبل از پختن غذام بهش نگاه کنم تو نت هم هس. ترشی و ماست کلا حذف😢 وبه جاش زیتون 😍

سلام من خیلی بی جون و بی حال میشم ولی به کمک مامانل عزیز الان هرروز صب حتما شیره انگور میخورم غذاهام ...

اولش سخته هی باید دقت کنی چی سرده چی گرمه!!  بعد یه مدت که اثرشو ببینی  دیگه    اذیت نیستی  و خودت   مشتاقانه حتی چیزایی که قبلا دوست نداشتی رو  با کمال میل میخوری. 

💜💜💜

ببخشید میشه لینک این سیتارا رو بذارید منم ذخیرش کنم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2126600/من-یه-بیمار-دوقطبی-هستم-اگر-کسی-مثل-من-هست-بیاد-باهم-باشیم

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️