2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853121 بازدید | 4297 پست
امروز نگفتی واسه خودت چکار کردی؟!

بیدار که شدم اول یه شربت ولرم ابجوش و عسل خوردم

۴ تا خرما خوردم.صبحانه هم سرشیر خوردم 

ولی شبش جایی دعوت بودم شام پلو عدس بود با ماست😐

خوردم😁

ولی شیرینی نخوردم💪

زندگی زیبا شد، درست از همان زمانی که تو تمام زندگیمان شدی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

افرادی که خیلی  ضعیفن  و   نمیتونن صبح از رختخواب بیرون بیان از شدت بیحالی و ضعف. شب قبل خواب یه فلاکس آب جوش   کمی عسل و یه لیوان  ویه قاشق بذارن بالای سرشون. صبح کمی شربت عسل داغ  اونارو زنده میکنه.

وقتی کاهل نمازی  حس نماز نداری. دوست داری بخونی ولی کندی.  یه بار این کارارو قبل نماز انجام بده تا نماز واسط دلنشین بشه.

با آرامش موهاتو بشین قشنگ شونه بزن و مرتب کن بعد کمی عطر   خوشبو  حتما قبل نماز  بزن.  خوشبو باش  . وضو بگیر.   لباسی  رو که دوست داری بپوش   لباسی که واسه مرتب بودن پیش  مهمون میپوشی و راحتم باشه.   برو جلو آینه  کمی آرایش کن صورتت بیحال نباشه      خوشگل کن کمی کرم بزن صورتت.  انگارمیخوای بری دوستتو ببینی. بعد سجاده پهن کن تسبیح واسه خودت بذار با یه قرآن کوچیک . حالا کمی بشین رو سجاده.   بعد  شروع کن. انشالله نماز ت واست دلنشین میشه.

افراد ی که ترسشون زیاده یا سردشونه  فصل سرد  حتما  شبها  و صبح بدنشون    رو با روغن ماساژ بدن. خیلی اثرات خوبی داره. خصوصا ضعیف باشی. روغن  زیتون یا کنجدرو بذارید رو بخاری یا کتری یا سماور گرم بشه. 

. قسمت شونه ها  زیر گردن بالای سینه شکم   و حوصله بیاد  دست و ساق  پاها رو با روغن  گرم ماساژ بدین

.  بعد یه لباسی بپوشید حساس نباشید چرب بشه. لازمم نیست هی برین حموم بشورین. بذارید روغن به پوست شما نفوذ کنه اثرات عجیبی داره. قبل خواب شب یا صبح زود.

. در حدیث داریم اگه در ماساژ مرده زنده شد تعجب نکنید. 

افراد خیلی ضعیف هوای گرم هم نیاز دارن. 

.  واسه بچه های بیمار که تب ندارن  ماساژ عالیه.   واسه بچه های زیر یکسال و نوزادا  عالیه.

وقتی کاهل نمازی  حس نماز نداری. دوست داری بخونی ولی کندی.  یه بار این کارارو قبل نماز انجا ...

دقیقا این کار خیلی برای من جواب داده👌👏👏👏

و اینکه روی سجاده تون عطری بزنین که طبع گرمی داشته باشه مغزتون هم گرم میشه و حس خوبی تو سجده به آدم میده

عطرهایی که طبع گرم دارن

نرگس، رزماری، گل محمدی، گل یاس، شب بو، مریم، مشک

ای عشق بلرزان تن دنیایی ما را/در عشق بپیچان دل سودایی مارا
اين دقيقا منم !!!! من حتي خواهر برادرم ندارم!!فقط مادرم  اگه اونم ي روز نباشه منم نيستم ديگه

آخی  . من هم همینطور بودم . کم‌کم خودتو به یه اجتماعاتی وصل کن. با همسایه‌ها.  با دوستان قدیم. حتی با حیوونا.  هر جا میری اول شما سلام کن. اینقدر تحویل میگرن. اینقدر همه تنهان. اینقدر دیگران تشنه محبت. اینقدر همه از تنهایی خسته شدن  حتی با یه سلام. البته نه به جنس مخالف و نامحرم😁.به همه سلام بده بچه پیرزن  . ارتباط برقرار کردن تمرین میخواد. نشستی تو اتوبوس تو یه صف یه جایی خانمها هستن یه چیزی رو بهونه کن حرف بزن. .    شاید واست سخته ولی امتحان کن ببین اکترا چه مشتاقانه جواب میدن. کتابخونه مسجد  کانون های فرهنگی   هنری  ندارم زنونه  خودتو حبس نکن. نگو من مثلا درس خوندم  فقط هم سطح خودم همکلام میشم. نه همه قشری و همه سنی تمرین ارتباط کلامی کن. مثلا مهمونی بگیر بچه های همسایه هارو دعوت کن ساده. یه مولودی بیرون چای بده.  از پیرزن همسایه دعوت کن. تو پارک بایه خانم تنها همکلام شو.  خیلی ها منتطرن یکی فقط بهشون سلام بده  .

اين دقيقا منم !!!! من حتي خواهر برادرم ندارم!!فقط مادرم  اگه اونم ي روز نباشه منم نيستم ديگه

اولش فقط برو جاهای شلوغ بشین. برنامه بذار  هفته ای سه روز نیم ساعت. حداقل موقع نماز  مسجد شلوغ. تنها نشین. میتونی تنها نباشی باید از قدم های کوچک شروع کنی. منتظرم بگی چکارا کردی.

عزیزم خدا خیرت بده ممنون که تاپیکتو بهم معرفی کردی .معلومه تو این راه چقد تلاش کردی و مطالعه داشتی تاپیکتو سیو کردم سر فرصت بقیشم بخونم .

نگرانی برای چه ؟شاید هرگز پیش نیاید

دوستانی که مشکل  اعصاب دارین تذکر میدم تغذیه خیلی خیلی   خیلی در درمان ‌شما   مهمه.  

پشت گوش ننداز ید. 

.  خصوصا خصوصا   مغزها.... 

یک ماه زیاد استفاده کنید بعد کمش  کنید.