2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853001 بازدید | 4297 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا صفحه ی ۴ خوندم،توضیحاتت عاااااالی بود ازت ممنونم❤😍تاپیکو سیو کردم که کامل بخونمش،روغن زیتون داریم‌ از فردا ازش تو غذاهام استفاده میکنم،عسل داریم ولی اصل نیست از این سوپرمارکتیاست،خرماهم مرتب مصرف میکنم روزی دوتا میخورم،شیر اصلا نمیخورم و میدونم بده،سعی میکنم تغذیمو درست کنم،بازم ازت ممنونم تجربیاتت عالی بود❤❤❤

راستی منم‌ افسردگی‌ دارم،تمام اون خصوصیاتی که درباره فرد افسرده گفتی،من دارم

باید خودمو کم کم‌ درمان کنم

سلام عزیز مهربون💜💜💜 . خیلی لطف کردین راهنمایی گذاشتین. راستش بلد نبودم حتما استفاده  میکنم ...

استارتر عزیز میشع بیای تاپیک منو بخونی لطفا

نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗
ممنون بابت تاپیک خوبت منم افسردم دارو میخورم

عزیزم انشاءالله ادامه بده به تلاشت. نتیجه میگیری. نا امید نشو. من روزای سختی رو گذروندم. ولی خداشکر الان اثری از اونا نیست.

عزیزم انشاءالله ادامه بده به تلاشت. نتیجه میگیری. نا امید نشو. من روزای سختی رو گذروندم. ولی خداشکر ...

خداروشکرت با دارو خوبم ولی خوابم زیاده بی انرزیم برا خواب زیادم چیکار کنم؟

فکر کنم خواب زیاد اثر دا روهاتون هست. واسه کسی که دارو و نمیخوره و خوابش زیاده توصیه به خوردن خوراکیهای گرم و خشک دارن و کم کر دن غذا.  الان من دارو نمیخورم ولی صبح خیلی خمارم. مطالعه داشتم دیدم رطوبت بدن زیاد میشه خواب غلبه میکنه. تحرک بیشتر غذا گرم و خشک.

نر مش و پیاده‌روی رو بیارید تو برنامه روزتون  خواب کمتر میشه انرژی بیشتر. به مقدار  نیاز بخوابید  . خواب زیاد واستون خوب نیست مواد زاید از بدن خارج نمیشن .  احتمالا بی انرژی هستین بدنتون بی قوت شده و ضعیف. تجربه استرس داشتین؟  استرس زیاد بدن رو بیجون میکنه و نیاز به خوراک مقوی هست. با همه بدحالی  باهمه بی حوصلگی  برید پیاده‌روی  از کم شروع کنید ولی نباید قطع بشه. خیلی اصل مهمیه . موفق باشید.

واسه  کم کردن خواب خوراکیهای گرم و خشک بادوم کشمش خرما کنجد نخودچی  کلا مغزها. قیسی  . میوه هاي خشک.. کباب.و.......

مثلا آش و وسوپ مناسب  نیست. غذا هم کم و مقوی بخورید. 

البته خواب زیاد یکی عللش الان فصل زمستان هست  کلا میل همه بیشتره. ولی باید غلبه کرد. خواب بیش از حدش سردی بیشتر تن رو دنبال داره و به دنبالش کسالت و منفی بافی میاره.