2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869303 بازدید | 28433 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بانوی خوش اقبال فک کنم اون موقع اسمتون یچیز دیگه بود

هممون گاهی از ظرافت شدید دور میشیم مهم اینه ک زود متوجه شیم و رو خودمون کار کنیم ک اکی شیم

من الان ۱۰ ساله متاهلم ولی همسرم تا الان منو با سر و وضع نامرتب ندیده

اطرافیانمو میبینم ک بعد چند سال از ازدواجشون فک میکنن دیگه حیلی صمیمی! شدن با شوشو و دیگه نیاز نیس اراسته باشن دلم میگیره ک چرا دارن همچین کاری با خودشون میکنن

شوشو باید همیشه همون دوس پسر یا خاستگار یا فامیل دور یا هرچیز دیگه باشه برامون

اون عاشق اون حالت ما شده نه یکی که با خواهرش واسش فرقی نداره بس‌که صمیمی!! شدن

خدا جونم شکرت واسه همه چی😍

ماتیار جون یکم رو‌خودت کار کنی اکیییی میشی خوشگلم

من یه کانال عوضم اسمش ایده خانومهای قری

جوکاشم درومده🤣

اونجا اینقد خانوما کارای قری انجام میدن و میفرستن ک نگو

کلی راهکار یاد میگیری

بچه های اینجا یه گروه تو تل‌گر ام زده بودن کلی خوب بود من با یکی بحثم شد لفت دادم

نمیدونم هنوزم اون گروه هست یا نه

ادمینش پرینوش جون بود

میخواین بش پیام بدین بپرسین اگه گروهشون بود ادد شین😘

یه مثال: یه بار همون شخص که میگم از من غیبت میکنه اومده بود خونه مون. من کلا" اهل دمنوش و چای های ...

به نظر من حق داشته ناراحت بشه،البته نباید  پیش کسی به حالت غیبت میگفت.

من خودم هر جا برم و بدونم تو چایی گیاه و دمنوش و اینجور چیزا ریختن نمیخورم اصلا.

چون باهام سازگار نیست این مدل چایی.

به نظرم بهتر بود ازش میپرسیدی که دوست داره یا نه،در غیر این صورت چایی معمولی دم میکردی.

چون قرار نیست که همه با ذایقه ی ما برن جلو،بهتره تو این موارد با ذایقه ی عام جلو رفت،که اونم چایی معمولیه

به نظر من حق داشته ناراحت بشه،البته نباید  پیش کسی به حالت غیبت میگفت. من خودم هر جا برم و بدو ...

حرفت درسته، ولی اون افراد خودشون اهل دمنوش بودن و فکر کردن من از خساست چایی دم نکردم

ترجمه متون عمومی و تخصصی در زمینه اقتصاد، مدیریت، تجارت، حسابداری، کارافرینی و ... با کیفیت عالی و در اسرع وقت، به صورت تایپ شده پذیرفته میشود.
سارا درکت می کنم حتی کسانی هستند خودشون سوال می کنند تا می ای جواب بدی خودش جوب رو می ده و یک سوال ...

این مورد واسه من زیاد اتفاق میفته.

نمیفهمم چرا؟ یعنی طرف فکر میکنه من خنگ هستم که خودش جواب سوال رو میگه،؟

توی کیفتون یه جایی رو مشخصاً واسه موبایل اختصاص بدین و یه جایی رو مشخصاً برای کلیدها که هر دفعه موبا ...

به نظر من بهتره خانم های شاغل یه مقنعه نو تو محل کارشون داشته باشن به عنوان زاپاس.

تا اگه مقنعه رو سرشون به هر دلیلی کثیف شد راحت بتونن عوض کنن.

و یه شونه داشته باشن،مخصوصا اونایی که کارشون طولانی مدته،لازمه بین این همه ساعت یه شونه به موها کشید( حالا تو سرویس بهداشتی یا نماز خونه...یا اتاق خودشون،جایی که کسی نبینه). چون موها زیاد تو مقنعه بمونه به مرور ریزش پیدا میکنه اما شونه کردن یه نوع ماساژ هست به ریشه ی مو و باعث بهبود خون رسانی میشه و خیلی میتونه کمک کنه به اینکه نریزن